Profesionalni pristup

Dok je izvještavala Mirtu Šurjak je pogodila teniska loptica: Ovo ste mi namjerno

Foto: Instagram
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Najvažniji modni doga?aj u Splitu privukao poznate dame
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Split: Sve?ano otvaranje Europskog prvenstva u dizanju utega
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Split: Novinarka Mirta Šurjak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Split: Novinarka Mirta Šurjak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Split: Novinarka Mirta Šurjak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Split: Novinarka Mirta Šurjak
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Split: Svečano otvarenje Europskog prvenstva u vaterpolu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ženeva: Poznati ispred stadiona uoči finalne utakmice Lige prvaka mladih
09.06.2023.
u 16:30
Sportska novinarka javljala se uživo s WTA turnira Makarska Open i dok je izvještavala u glavu ju je pogodila teniska loptica
Pogledaj originalni članak

S WTA turnira Makarska Open za Hrvatsku radioteleviziju izvještavala je sportska novinarka Mirta Šurjak. Na Kid‘s dayu WTA turnira Makarska Open koji se održao na Kačićevom trgu, a tom prigodom s djecom se družio i  gost turnira bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur.

Mirta se iz Makarske javila u emisiju "Kod nas doma" i dok je razgovarala s Džumhurom u jednom trenutku joj je netko bacio tenisku lopticu u glavu. Mirta se odlično snašla u tom trenutku i profesionalno odradila svoj zadatak, a taj trenutak HRT je zabilježio kamerama i snimku su podijelili i na svom Instagramu.

 

 

- Mala nezgoda tijekom snimanja priloga: Našu Mirtu Šurjak na teniskom turniru u Makarskoj pogodili su teniskom lopticom. Srećom, sve je završilo smijehom - napisali su u opisu videa. Mirta je u videu počela s pitanjem Damiru i nije ni uspjela završiti rečenicu kad joj je u glavu doletjela teniska loptica.

VEZANI ČLANCI

- Ovo ste mi namjerno, namjestili ste mi - kroz smijeh je reagirala Mirta i nastavila je profesionalno s intervjuom. Pitala je Damira Džumhura kako se snalazi na ovom turniru kada joj je loptica doletjela u glavu, ta situacija je nasmijala i Damira koji je Mirti odgovorio na pitanje.

- Dugogodišnji sam prijatelj s direktorom turnira Feliksom Lukasom, s njegovom sestrom Tenom sam igrao juniorske turnire, tako da se već dugo znamo. Zvao me već nekoliko godina da budem gost turnira. Ove godine se otvorila šansa. Usput ću trenirati i uživati, prelijepo je ovdje u Makarskoj. Drago mi je što sam došao. A kako se snalazim? Drugačije je od ATP turnira, ljepše je! Odlična organizacija i drago mi je što sam došao i uživao s djecom - rekao je. 

VIDEO Ovo morate čuti! U samom centru Zagreba publiku je bacio u delirij i rasplakao "Cesaricom"

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.