Nasilje u obitelji

Zabrana prilaska: Pjevačicu vukao po stanu i udarao po rani od carskog reza

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
16.04.2018.
u 14:01
Suprug pjevačice Nataše Bekvalac dobio je zabranu prilaska njoj i njezinu stanu sljedećih 30 dana. Ako prekrši zabranu, završit će u pritvoru.
Pogledaj originalni članak

Nakon objave informacije kako je srbijansku pjevačicu Natašu Bekvalac u njihovu stanu na Dedinju u Beogradu pretukao suprug Luka Lazukić pojavile su se nove informacije u slučaju ovog obiteljskog nasilja.

Za Blic je izvor blizak bračnom paru izjavio kako je Luka u subotu došao kući pijan i legao pokraj Nataše. Ona je zatim uzela njegov mobitel i pronašla u njemu ljubavne poruke drugih žena. Između para najprije je uslijedio žestok verbalni okršaj, a nakon toga Luka je suprugu počeo udarati šakama po rani od carskog reza i počeo je vući po stanu. 

Nataša je zatražila pomoć liječnika i sve je prijavila policiji. Luka Lazukić dobio je danas zabranu prilaska Nataši i njezinu stanu sljedećih 30  dana. Ako prekrši ovu zabranu, završit će u pritvoru. Do Natašina stana došao je kako bi uzeo svoj motor, a nešto poslije njegov prijatelj je došao u stan po njegove stvari. Natašini su roditelji i sestra uz pjevačicu koja od ovog incidenta ne napušta stan na Dedinju. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

HA
Harrawath
16:48 16.04.2018.

Jesu li ono srbi ratificirali carigradsku konvenciju?

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
14:31 16.04.2018.

bravo za "vesti iz regiona"!

DU
Deleted user
16:58 16.04.2018.

jebala vam ona mater