Traži rješenje

Dizajner Ivica Skoko našao se u sličnoj situaciji kao mnogi poznati: Svih 25 godina kao da je nestalo

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Zagreb: Modni dizajner Ivica Skoko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Zagreb: Modni dizajner Ivica Skoko
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dubrovnik: Modna revija Glamour Fashion Show na Stradunu
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Zagreb: Glumica Nela Kocsis i dizajner Ivica Skoko
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zagreb: Treća večer BIPA Fashion.hr-a, revija Ivica Skoko
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Zagreb: Poznati na modnoj reviji Duchess
16.07.2022.
u 21:20
Radimo svim snagama da stranicu spasimo, objavio je dizajner kojem je hakirana njegova Facebook stranica.
Pogledaj originalni članak

U zadnje vrijeme poznate osobe u Hrvatskoj na meti su hakera koji im blokiraju računa na Facebooku i Instagramu i često traže novac kako bi im profil opet bio aktivan. Ova situacija dogodila se sada i dizajneru Ivici Skoki kojem su hakeri napali profil na Facebooku i kojem trenutno ne može pristupiti.

- Dragi svi, na žalost Facebook profil je hakiran i blokiran. Radimo sve što je u našoj moći da ga vratimo natrag...Svih 25 godina, skoro 100 000 vjernih pratitelja... kao da je nestalo...Iskreno se nadam da ćemo je uspjeti vratiti u funkciju. Radimo svim snagama da stranicu spasimo. Do tada vas molim da se javljate isključivo na Instagram profil ili dođete do showrooma u Vlaškoj 79, Zagreb jer nismo u mogućnosti upravljati profilom. Ukoliko budemo morali otvoriti novu Facebook stranicu odmah ćemo vas obavijestiti. 
Voli vas vaš Skoko - poručio je dizajner na svom Instagram profilu.

Sličnu situaciju prolazi i bivša manekenka Helena Šopar Zadro kojoj je hakiran Instagram profil njezinog modnog brenda koji je pokrenula sa sestrom Tamarom Šopar Rebić. - Sopar Collection Instagram je hakiran. Pokušavamo sve da ga vratimo nazad. Ako je netko iskusio nešto slično, svaki savjet bi bio od pomoć - zamolila je Helena svoje pratitelje na Instagramu. 

VIDEO Shaquille O'Neal: "Nazvao sam se O'Nealović kad sam pogodio sva slobodna bacanja"

 

HASSANOVI RATOVI

'Kada je počeo taj rat, bio sam desetogodišnje dijete s puškom u ruci. Ranjen sam više puta, izgubio sam brata, prijatelje'

Večernjakovci Hassan Haidar Diab i Robert Bubalo snimili su dugometražni dokumentarac ‘Hassanovi ratovi’ o životnoj sudbini koja ostavlja bez daha. Iz filma čija je premijera 4. lipnja u Velikoj Gorici može se iščitati da je Hassan, kao obrambeni mehanizam, gotovo izbrisao svu svoju prošlost, koju sada pred kamerama, uz pomoć svoje obitelji, pokušava sklopiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.