Seksi brineta

Ljepotica iz spota za 'Despacito' zaludila je sve, evo tko je ona

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
03.07.2017.
u 11:23
Spot ima više od dvije milijarde pregleda, a glavna zvijezda spota je Zuleyka Rivera. Ona je 30-godišnja glumica i voditeljica iz Portorika i bivša Miss Universe.
Pogledaj originalni članak

"Despacito" Luisa Fonsija i Daddy Yankeeja najveći je glazbeni hit ovog ljeta i na Youtubeu ima više od dvije milijarde pregleda. 

U spotu najviše pozornosti privlači zgodna brineta čiji su zavodljivi plesni pokreti privukli posebnu pozornost publike. Ta je ljepotica 30-godišnja Zuleyka Rivera koja je u svijet poznatih zakoračila 2006. godine kad je osvojila titulu Miss Universe Portorika, a kasnije i Miss Universe svijeta. Ubrzo nakon toga dobila je ulogu u jednoj telenoveli, a poslije su zaredale još neke uloge u televizijskim sapunicama i brojni voditeljski angažmani. 

Od 2010. do 2013. bila je u vezi s  košarkašem J.J. Bareom, s kojim je 2011. dobila i sina Sebastiana. 

 

 

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

AD
adler77
11:44 03.07.2017.

despasito dodji pa me uhvati za ki.o...hehe

SE
serđo12
12:10 03.07.2017.

To znači da najotvaraniji hit you tubea nije na engleskom?

DU
Deleted user
14:57 02.09.2017.

despasito nešto bi te pito da l si ovog ljeta požnjeo svo žito, despasito da li si se rito one noći kad te bockao moj kito, despasito hebo li te tito da li u životu ikad primio mito, đespasito, đes ba tito....

Još iz rubrike Showbiz