Spasio joj je život

Daria Lorenci Flatz: Kad sam rodila trećeg sina imala sam zdravstvenu situaciju koja je bila maligna

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Zagreb: Glumica Daria Lorenci Flatz
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Domjenak uoči dodjele Nagrade hrvatskog glumišta u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Svečanim opernim Gala koncertom otvorena nova sezona Hrvatskog narodnog kazališta
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Pula: Konferencija za medije za film Mater
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Zagreb: Glumica Daria Lorenci Flatz
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Pula: Konferencija za medije za film Mater
19.03.2023.
u 20:52
Glumica je u uvodu u svoj nastup u trećoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" ispričala kako joj je treći sin na neki način spasio život, jer je nedugo nakon njegovog rođenja saznala loše vijesti o svom zdravlju, ali srećom sve je otkriveno na vrijeme
Pogledaj originalni članak

U trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" Nove TV parovi su uvježbali koreografije posvećene ljubavi. Emisiju su otvorili glumica Daria Lorenci Flatz i njezin plesni mentor Ivan Jarnec i zaplesali su lyrical. Na početku emisije Darija je pričala o uspomenama iz ratnog Sarajeva u kojem je odrasla, te je govorila i o svojim zdravstvenim tegobama i rekla je kako joj je treći sin spasio život.

- Jako volim živjeti. U mom životu je bilo stvarno par teških izazova. Prvi mi je bio kad sam tu došla sama sa 16 godina bez roditelja, u Zagreb iz ratnog Sarajeva. Prvo prolaziš taj jedan užasno težak proces, nosiš se s tim da se tvoj život više nikad neće vratiti. Druga situacija je rođenje mojih sinova koji su rođeni dva mjeseca prije termina. Nema nikakvih prognoza u tim prvim danima i zapravo se ne zna hoće oni govoriti, pričati, kakve će sve biti posljedice. - rekla je Daria i ispričala u nastavku kako joj je treći sin na neki način spasio život.

- Kad sam rodila svoje treće dijete imala sam jednu zdravstvenu situaciju koja je bila maligna. Ustvari mi je moje dijete spasilo život jer je ta cijela priča otkrivena jako na vrijeme, ali je bilo šokantno to saznati odmah po rođenju djeteta. Meni se čini kao da sam često dobila podijeljene teške karte koje su imale pozitivne ishode i strašno sam zahvalna životu na tome. Mislim da je život čudesan dar i da je na nama da ga živimo punim plućima jer stvarno ne znamo do kad smo tu - rekla je iskreno Daria u uvodnoj reportaži koja je najavila njezin nastup u trećoj emisiji.

Žiri je bio pun pohvala za njihovu plesnu izvedbu i nagradili su ih s 30 bodova. - U svakom plesu učim nešto novo, ali u ovome sam bila najslobodnija. Meni je ples dio terapije cijeli život i nakon svih loših situacija u životu uvijek sam se vraćala plesu - rekla je Daria u razgovoru s voditeljicom Tamarom Loos. 

Plesnim podijem zavladala je ljubav i večeras ćemo gledati tri slowfox, dvije lyrical, dvije rumba i dvije samba koreografije, a po jedan par ljubavnu će priču ispričati kroz valcer, cha cha cha i jazz. 

VIDEO Alka Vuica: Žalim što se nisam udala za svog Porečanina. I danas kad ga vidim zatitram, ali oženjen je

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.