IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN

Danijela Martinović fanovima pokazala ono što je dugo najavljivala: 'Rasplakala sam se'

Foto: Instagram
Danijela Martinović
Foto: Promo
Danijela Martinović
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
danijela martinović
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Danijela Martinović
Foto: Instagram
Danijela Martinović
11.01.2022.
u 13:30
Pjevačica je  je za svoj pedeseti rođendan dobila svoj zaštitni znak, logotip koji je za nju dizajnirao nagrađivani slovenski dizajner Žare Kerin. Logotip je u obliku otvorenog srca, a inspiriran je njenim inicijalima, što je Danijela i pokazala u videu na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Danijela Martinović (50) proteklih je dana na društvenim mrežama obožavateljima najavljivala nešto novo u svojoj karijeri, a jučer je na Instagramu konačno otkrila o čemu je riječ. 

Naime, pjevačica je za svoj pedeseti rođendan dobila svoj zaštitni znak, logotip koji je za nju dizajnirao nagrađivani slovenski dizajner Žare Kerin. Logotip je u obliku otvorenog srca, a inspiriran je njenim inicijalima, što je Danijela i pokazala u videu na Instagramu. 

"Ne postoji ništa ljepše od onoga trenutka kada ti se ostvari san kojega dugo sanjaš... Ja sam sanjala o tome da imam svoj zaštitni znak koji u sebi objedinjuje moje inicijale i najuzvišenije vrijednosti po kojima živim. Dugo, dugo nitko nije razumio što to zapravo želim, ali nisam odustajala... a onda sam upoznala Žareta Kerina, jednog od najpriznatijih i najnagrađivanijih dizajnera na našim prostorima. Točno na svoj rođendan dobila sam dar. Točno na rođendan ostvaren je moj san", napisala je pjevačica i otkrila što je stajalo u opisu logotipa. 

"Dugo sam te proučavao i promatrao. Zadatak nije bio nimalo lagan, hvala ti na prilici i povjerenju. Koristio sam mekane oble linije, bez oštrina jer ti si upravo takva mekana, bez oštrina. Ti imaš otvoreno srce u koje apsolutno svatko može ući... Ti si Danijela Martinović Open Heart", poručio joj je dizajner. 

"Rasplakala sam se onako kako se plače kada ti se ostvari san... suzama zahvalnosti. P. S. Sanjajte, usudite se, jer snovi postoje da se sanjaju... pa ostvare", zaključila je Danijela. 

VIDEO: I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZA
zagi101
00:09 12.01.2022.

znamo mi da se negdje u sebi grizeš od ljubomore i jada zbog mlađe koja ti je ukrala grašu a ovo je samo maska za javnost, kao vidite kak uživam u slobodi. žena nikad ne preboli niti oprosti kad ju ostave