U kinima u studenom 2015.

Otkriveni detalji nastavka filma o Jamesu Bondu

Foto: screenshot/youtube
Daniel Craig James Bond
Foto: Promo
James Bond
04.12.2014.
u 13:59
Službeni naziv novog Bondova filma je “Spectre”, a snimanje počinje u ponedjeljak i, osim u Engleskoj, snimat će se i u Italiji, Meksiku i Austriji
Pogledaj originalni članak

Na konferenciji za novinare u Londonu otkrivena je glumačka postava 24. nastavka filma o Jamesu Bondu

Uz Daniela Craiga koji će po četvrti put obući odijelo najpoznatijeg tajnog agenta Jamesa Bonda članovi glavne glumačke postave su dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Christoph Waltz, talijanska glumica Monica Bellucci, francuska glumica Lea Seydoux, britanski glumac Andrew Scott  i američki glumac David Bautista. Njima će se pridružiti i Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris i Ralph Fiennes koji će reprizirati svoje uloge iz prethodnog nastavka „Skyfall“.

Službeni naziv novog Bondova filma je “Spectre”, a snimanje počinje u ponedjeljak i, osim u Engleskoj, snimat će se i u Italiji, Meksiku, Meksiku i Austriji. Bondov službeni automobil koji će voziti u "Spectri" je Aston Martin DB10, a publika će novog Bonda gledati u studenom 2015.      

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NO
nojemalo
15:44 04.12.2014.

Italiji meksičku meksičku i austriji

MR
mrki69tua
18:40 04.12.2014.

Nikad gori model Astona i nikad gori glumac, tj. zamjeram mu to šta je čep i šta bespotrebno napućiva usne. Nema do Sean Conneriya, Moorea i Brosnana.