traže dadilju

Meghan je otpustila već tri asistentice, fanovi:'Dadilja koja se javila nije normalna'

Foto: Reuters
Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
Foto: Chris Allerton/Press Association/PIXSELL
Foto: Reuters
Foto: PA/Pixsell
Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
Foto: pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
29.06.2019.
u 20:52
Prije gotovo dva mjeseca stigla je prinova u kraljevsku obitelj, sin Meghan Markle i princa Harryja, maleni Archie. Par za njega još uvijek traži dadilju.
Pogledaj originalni članak

Otkako se u svibnju 2018. godine udala za princa Harryja, Meghan Markle je potjerala nekoliko asistentica, a sada je na red došla potraga za dadiljom za malog Archieja, sina kojeg je rodila Harryju u svibnju ove godine.

- Izbor dadilja kod nas je vrlo profesionalan i to je velika odluka, koja je, doduše, odluka roditelja djeteta. Oni izabiru samo ono što smatraju ispravnim - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji za tamošnje medije.

Otkaz je prije svega u studenom prošle godine dala Samantha Cohen (50) koja je 17 godina uživala puno povjerenje kraljice Elizabete II. Ona je Meghan uvodila ubrzano u protokole svakodnevnice kraljevske obitelji. Međutim, šuškalo se da je Samantha mogla s kraljicom izaći na kraj, ali ne i s Meghan pa je dala otkaz.

Ubrzo nakon vjenčanja Meghan je otpustila i svoju asistenticu Melissu Touabti (39) koja joj je pomagala u organizaciji svečanosti. - Imala je veliku ulogu u kraljevskom vjenčanju. Pomagala je Meghan u svemu i nedostajat će nam - rekao je član osoblja za britanske medije.

U ožujku ove godine, Amy Pickerell, poslijednja osobna asistentica Vojvotkinje od Sussexa također je dala otkaz.

- Sad već svi znaju da je s Meghan užasno surađivati. Čudi me što se itko javio za čuvanje malenog Archieja. Ta dadilja nije baš normalna. Svi odlaze, a ona dolazi - započeli su raspravljati na društvenim mrežama pratitelji.

Za sada,  Archieja, 'klupko sreće', kako ga zove Harry čuva dadilja koja je rodom Britanka. Isprva ga je čuvala samo noću, kako bi roditelji bezbrižnije spavali.

- Harry i Meghan ne žele žuriti ili riskirati pa donijeti krivu odluku. To je osobna stvar i sve se može promijeniti jer ovisi o potrebama bebe i roditelja - istaknuo je izvor blizak paru za medije, a osim toga poznato je da dadilja nije zaposlena za stalno u Frogmore Cottageu i ne radi vikende.

Ove jeseni kraljevski par planira turneju Južnom Afrikom, a s njima će putovati i dadilja kako bi pripomogla s Archiejem.

Pogledajte kako je izgledao prvi izlazak u javnost malenog Archieja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RI
rikavac
22:51 29.06.2019.

I vi niste normalni koji svako malo pisete o tim tlaciteljima i smetljarima.

KO
korisnik997
11:51 30.06.2019.

Ovo je cisti dokaz jedne zene kako se promjeni kad nadje nekog imucno jakog

DO
doktorica
07:48 30.06.2019.

a ona kao nešto radi,neka se prihvati barem nekog posla