SRETNI TATA

Ćurlić se pohvalio Cesaricom, ali i lijepom kćeri: 'Hvala na čuvanju tate'

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Duško Ćurlić
Foto: Instagram
Duško i Karla Ćurlić
Foto: Dario Njavro/HRT
Duško Ćurlić
Foto: Danijel Berković/PIXSELL
Duško Ćurlić
22.01.2020.
u 21:31
- “Cesarica” u sigurnim rukama starije kćeri. Hvala na čuvanju statue i tate - napisao je Duško pokraj fotografije s Karlom.
Pogledaj originalni članak

HRT-ov voditelj Duško Ćurlić na dodjeli Cesarice s klapom Rišpet je nagrađen za najbolju klapsku pjesmu "Kada ljubav dvije duši spoji", a na Instagramu se pohvalio nagradom, ali i starijom kćeri Karlom (22)  koja mu je bila podrška na dodjeli u u Zagrebu.

- “Cesarica” u sigurnim rukama starije kćeri. Hvala na čuvanju statue i tate - napisao je Duško pokraj fotografije s Karlom. 

Podsjetimo, Duško je i lani na Instagramu objavio fotografiju s Karlom, koja mu je došla u posjet na finalu sezone emisije "Zvijezde pjevaju". 

 - Ono kad ti kćer Karla dođe na finale... (starija kćer) ... a ti imaš još veću tremu - napisao je tada Ćurlić pokraj fotografije s Karlom, uz dodatak kako će mlađa kći Ela (17) biti ljubomorna. 

Ćurlić je u intervjuima često spominjao koliko je ponosan na svoje kćeri. Obje se bave glumom i baš kao i tata igraju u ZKM-u. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.