SUTRA NA NOVOJ TV

“Čista ljubav” od ove nedjelje kuca na vrata

09.09.2017.
u 17:56
Uz već poznata lica hrvatskih sapunica pravo je iznenađenje Nives Celzijus kojoj je ovo prvo glumačko iskustvo na malim ekranima
Pogledaj originalni članak

Početak rujna već godinama na malim ekranima obilježen je i prikazivanjem novih domaćih sapunica pa publika naviknuta na ovakvu tradiciju domaćih TV kuća s krajem ljeta nestrpljivo iščekuje novi naslov. Ni ova jesen nije podbacila u tome pa nas već u ovu nedjelju, u udarnom terminu u 20.10 sati, očekuje nova domaća serija “Čista ljubav” koja će se emitirati svakodnevno.

Serija će svojom uzbudljivom pričom, u kojoj intriga, tajni i dramatičnih obrata neće nedostajati, zasigurno prikovati gledatelje za ekran. Naime, serija čija je radnja smještena u maleno mjesto Vrhovac, u koje se vraća glavni lik Tomo s kćeri Mašom, okupila je dobro nam poznata glumačka imena poput Sanje Vejnović, Momčila Otaševića, Ivana Hercega, Olge Pakalović, Ksenije Pajić, Mladena Vulića i Saše Anočića, ali i neka koja možda ne bismo očekivali poput Nives Celzijus, koja je ovdje pravi faktor iznenađenja. Pjevačica nastavlja svoju suradnju s Novom TV, a glumački angažman, prvi ovakav u njezinoj karijeri, za Nives je doista pravi izazov.

– Veselim se reakciji gledatelja. Općenito sam vesela jer sam i ja napokon prvi put pogledala seriju. Nakon premijere svi skupljamo dojmove jer jedno je doživljaj sa seta, a drugo kada to vidiš na ekranu. Impresionirana sam! Čak sam se u nekim trenucima i rasplakala. Bilo mi je jako dirljivo. Jedva čekam da počne emitiranje – otkrila nam je Nives te primijetila da se ženskom dijelu publike vjerojatno neće svidjeti njezin lik Snježane, s obzirom na to da glumi ljubavnicu Momčila Otaševića, koji ima sve širi krug obožavateljica.

– Shvatila sam da su sve žene zadivljene njime – objasnila je Nives. U seriji ćemo vidjeti i glumce čija lica rijetko viđamo u domaćim serijama poput Semente Rajhard, Tare Rosandić i Dade Ćosića, što je dodatni motiv da u nedjelju navečer budemo uz TV.

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar zaštomitoćinišado
zaštomitoćinišado
09:29 10.09.2017.

E,više neću gledati ove sapunice,pa traju godinu dana,a već sada znam kraj.Hvala Novoj tv,ali njente!