'teški seljakluk'

Ciganović brutalno 'popljuvao' seksi pjevačicu, a ona mu nije ostala dužna!

Foto: Instagram
Ciganović brutalno 'popljuvao' seksi pjevačicu, a ona mu nije ostala dužna!
20.10.2018.
u 17:48
Neven Ciganović nije štedio riječi komentirajući novi singl bivše Big Brother stanarke Alene Nazirević, znane i kao Anezi.
Pogledaj originalni članak

Bivša stanarka Big Brother kuće Alena Nezirević, poznatija kao Anezi, u petak je predstavila spot za novi singl 'Srce nema raspored' na kojem surađuje s Borisom Đurđevićem. Samo dan nakon što je spot osvanuo na njezinom YouTube kanalu pjevačica je 'zaratila' s Ciganovićem. Bivši stilist odlučio je prokomentirati novi Alenin singl i pri tome nije birao riječi. 

-Opet teži seljakluk u produkciji Ex Colonija Borisa Đurđevića,....lagalagalaj...wtf. Ko još ovakve pizdarije koristi u pjesmama. A i ova se prodala isto za sitne pare,niš od drpanja po spotu,drpala se i u Big Brotheru pa niš od nje, jbg ako nemaš seksipila možeš se i gola skinut i nabijati se na vibrač, niš od toga stara moja– napisao je Ciganović u komentarima. 

Nije dugo trebalo da stigne i odgovor od prozvane Anezi. -Poštovani gosp. Ciganović, prihvaćam svaku dobronamjernu, argumentiranu i kulturnu kritiku. Mislim da s obzirom na Vaše iskustvo pjevanja stihova poput: “Kad ulicom ja s pudlicom šaren prolazim, svi znaju ja dolazim. Jer ja sam hit, sve drugo je shit, stil bonton, New York, Pariz, London...” niste kompetentan davati ocjene o stihovima. Dalje, spot glumački vjerno prenosi tematiku pjesme, a rađen je po uzoru na svjetske zvijezde. Iznenađuje me da Vi, kao jedan kozmopolit, to ne uviđate i obezvrjeđujete.

Nadalje, ako pod pojmom drpanje smatrate grljenje s osobama koji su vam dragi i koje volite, onda ste u pravu. Ali, ako ste aludirali na nešto drugo, onda je to zloban komentar i skupljanje jeftinih poena na račun mene. Jedini intimni kontakt koji sam imala je moje sudjelovanje u natjecanju sa sustanarima u rušenju rekorda francuski poljubac s osobom koja mi je draga. S obzirom na Vaše sklonosti estetskim zahvatima ja mogu razumjeti da imate drugačije viđenje seksipila, ali iznenadili biste se koliko puno ljudi se ne bi složilo s Vama. Želim Vam sve najbolje, kako god bilo- uzvratila je pjevačica. 

No prepirka ni tu nije stala. - Što se tiče drpanja na koje sam ja aludirao ja to slobodno iz vlastitog iskustva tako mogu nazvati jer sam sudjelovao u nekoliko sličnih projekata i točno mogu procijeniti kad je nešto jeftino drpanje zarad prikupljanja poena glasača. S druge strane na tekst pjesme se uopće nisam ni osvrnuo jer u ovom video prikazu je tekst najmanje bitan. Bitno je da ste vi tu polugoli što meni kao jednom kozmopoliti kako ste me nazvali nimalo ne smeta, ali je moje pravo da ga smatram nepotrebnim- nadovezao se Ciganović. Anezi mu ni ovog puta nije ostala dužna. 

-To da ja za vas nemam seksipil i šansu za uspjeh nemam nikakav problem prihvatiti. Eto, pa živi bili, pa vidjeli- napisala je između ostalog  pjevačica i  ubrzo zaključila prepirku. 

Pogledajte i gdje su i što rade zvijezde prvog hrvatskog realityja. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 65

DU
Deleted user
18:24 20.10.2018.

Nije mi vrag dao mira, pa sam išel čitat kaj je Ciganović rekel... znal sam da bude to nekaj na razini petogodišnjeg djeteta sa mentalnom retardacijom, ali opet sam išel čitat... Lik zgleda kao da si na hrđavog fičeka namontiral spojler i alufelge, borič na retrovizor i krzno na volan i on priča o selakljuku... Nije da znam kaj ova pjeva niti znam ko je uopće... ali kad ciganović priča o seljakluku... rugala se sova sjenici da ima velike oči...

KE
kerbi
19:03 20.10.2018.

Super. Plastični čudak komentira polunarodnjak. Za potpuni cirkus im još fali patuljak i bradata žena.

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
17:56 20.10.2018.

ovom nakaradnom bolesniku želim obilnu dijareju prilikom svakog snošaja