13 milijuna kuna

Cheryl Cole vraća se u X Factor za rekordnu svotu!

Foto: Instagram
Simon I Cherly
Foto: WILL OLIVER/Press Association/PIXSELL
simon cowell
Foto: 'KGC 178Press Association/Pixsell'
'Cheryl Cole attending the Capital FM Summertime Ball at Wembley Stadium. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'YVES HERMAN'
'Singer Cheryl Cole poses on the red carpet as she arrives for the screening of the film \'Jimmy P.\' (Psychotherapy of a Plains Indian) in competition at the 66th Cannes Film Festival in Cannes May 1
11.03.2014.
u 16:55
Cheryl Cole vraća se u 'X Factor', potvrdio je Simon Cowell na svom Twitteru. - Službeno je. Cheryl se vratila, napisao je Cowell...
Pogledaj originalni članak

Cheryl Cole vraća se u 'X Factor', potvrdio je Simon Cowell na svom Twitteru. - Službeno je. Cheryl se vratila, napisao je Cowell. I ona sama potvrdila je objavama na društvenim mrežama kako se vraća. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj davi Simona. - Pogodite što! Vratila sam se, napisala je ispod fotografije. Cheryl će se vratiti i zarađivati preko 13 milijuna kuna.

U show nitko osim Simona ne zarađuje. Simon joj je dao otkaz prije tri godine, no odluku je požalio i otad ju molio da se vrati u emisiju. Tek sad, seksi Britanka pristala je na povratak. Simon je izjavio kako je jako sretan što se Cheryl pristala pridružiti 'X Factoru'. - Posljednji put kad smo surađivali u Velikoj Britaniji bilo je nevjerojatno i rezultiralo je nekim vrlo uspješnim umjetnicima. Očito, plan je da sve to ponovimo, izjavio je Simon.

>>Cheryl Cole pijana u Las Vegasu proslavila rođendan

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.