u dokumentarcu

Često ga prate nevolje! Progovorio o optužbama za silovanje tada 13-godišnjeg kolege

Foto: Reuters/PIXSELL
charlie sheen
Foto: Instagram
Charlie Sheen i Paris Hilton
Foto: Twitter Screenshot/Youtube
charlie sheen
Foto: 'Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL'
'Charlie Sheen arriving at the \'Late Show with David Letterman\' held at the Ed Sullivan Theater in New York on January 14, 2013.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Press Association/PIXSELL
'Charlie Sheen at the 2012 FX Ad Sales Upfront held at Lucky Strike Bowl in New York, USA.Photo: '
Foto: IPA/PIXSELL
Charlie Sheen
Foto: 'MARK RALSTON'
'(FILES) Actor Charlie Sheen gives a speech before Television producer and writer Chuck Lorre unveilled his star on the Hollywood Walk Of Fame in Los Angeles in this March 12, 2009 file photo. Sheen p
11.03.2020.
u 22:15
Feldman ga je optužio da je 13-godišnjeg Coreyja silovao na snimanju filma Lucas 1986. godine. Corey Heim je preminuo prije deset godina, a o tome nikada javno nije govorio.
Pogledaj originalni članak

Kontroverzni glumac Charlie Sheen dobio je još jednu optužbu na svojim leđima. Glumac Corey Feldman ga je u svom dokumentarcu '(My) Truth: The Rape of Two Coreys' optužio da je kao 19-godišnjak silovao tada 13-godišnjeg kolegu Coreyja Heima. 

Feldman ga je optužio da je 13-godišnjeg Coreyja silovao na snimanju filma Lucas 1986. godine. Corey Heim je preminuo prije deset godina, a o tome nikada javno nije govorio.

Foto: Reuters/PIXSELL
charlie sheen
Foto: Press Association/Pixsell
charlie sheen
Foto: /Press Association/PIXSELL
Corey Haim
Corey Feldman

No, Sheen je to javno demantirao za Huffington Post i rekao kako ljudi moraju razmisliti o izvoru tih optužbi te da poslušaju što majka Coreya Heima ima za reći.

- Te bolesne, poremećene i nevjerojatne optužbe nisu istina - rekao je Charlie. 

U dokumentarcu koji optužuje Sheena nalazi se isječak gostovanja Coreyjeve majke, Judy Haim, u showu dr. Oza, a u njemu je ona optužiloa potpuno drugog glumca za seksualno zlostavljanje svog sina. 

- Moj sin nikad nije spomenuo Charlieja. Nikad nismo pričali o njemu, to je sve izmišljeno. Da je moj sin sad ovdje i da sve ovo čuje, povratio bi - rekla je Judy za Entertainment Tonight još 2017. godine.

Dokumentarac je trebao biti prikazan na njegovoj internetskoj stranici 9. ožujka, no stranica se srušila, a on je optužio hakere da pokušavaju spriječiti prikazivanje filma te zakazao novu premijeru za sutradan. Feldman je organizirao i pravu premijeru u dvorani te je, u vrijeme kada je zakazana premijera on-line, u dvorani upalio svjetla i rekao da ga neće prikazati dok ga ne budu mogli vidjeti svi u isto vrijeme.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.