GODINE ČINE SVOJE

Nekadašnja velika glumačka zvijezda i ljubimac žena danas je neprepoznatljiv

Foto: Press Association/PIXSELL
Burt Reynolds
Foto: Press Association/PIXSELL
Burt Reynolds
Foto: Press Association/PIXSELL
Burt Reynolds
Foto: Press Association/PIXSELL
Burt Reynolds
Foto: Press Association/PIXSELL
Burt Reynolds
Foto: Press Association/PIXSELL
Burt Reynolds
Foto: Press Association/PIXSELL
Burt Reynolds
Foto: Press Association/PIXSELL
Burt Reynolds
15.03.2018.
u 12:18
Zabavljao se s najljepšim ženama svijeta, glumio u najvećim akcijskim hitovima 70-ih i 80-ih, te nikad nije tražio pomoć kaskadera. To je ostavilo traga na njegovo zdravlje, pa se Burt Reynolds danas kreće uz pomoć štapa
Pogledaj originalni članak

Nekadašnja velika glumačka zvijezda Burt Reynolds (82) ovog je tjedna snimljen na aerodromu JFK u New Yorku, no mnogi ga nisu prepoznali. Reynolds je hodao uz pomoć štapa i jedva došao do izlaza.

Zanimljivo je da je Reynolds bio odličan igrač američkog nogometa, no karijeru je prekinuo zbog ozljede. Karijeru je počeo u westernima 60-ih godina prošlog stoljeća, a slavu je stekao u kultnom "Oslobađanju" 1972. godine. Nakon toga postao je seks-simbol, najviše zahvaljujući golim fotografijama objavljenima u Cosmopolitanu. Uslijedile su brojne uloge u hitovima poput "Zatvorski krug", "Smokey i bandit", "Utrka Cannonball", "Vrelina grada" i druge. Ipak, najveći uspjeh otvario je 1998. godine, kada je za ulogu u filmu "Kralj pornića" nagrađen Zlatnim globusom,  a nominiran je i za Oscara.

Reynolds je bio poznat i po ljubavnim vezama s najljepšim ženama. Iza njega su veze s Farah Fawcett, Goldie Hawn, Sally Field i Dinah Shore te brak s Loni Anderson.

Tijekom karijere nikad nije tražio kaskadere za svoje uloge. Zbog toga, kaže,  danas i osjeća posljedice.

Bez obzira na probleme sa zdravljem, Reynolds i dalje snima. Uskoro će premijeru imati film "The Last Movie Star" (Posljednja glumačka zvijezda), koji je pisan baš za njega, a govori o glumcu koji je nekad bio igrač američkog nogometa, pa seks-simbol, a danas je zvijezda na zalasku.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ME
Menjik
12:39 15.03.2018.

samo se takozvani novinari cude najnormalnijim stvarima. pa covjek ostario, pustite ga na miru.

Avatar jest
jest
13:06 15.03.2018.

Pa što je čudno u starenju?

Avatar miladraga
miladraga
15:28 15.03.2018.

Svi starimo i na kraju umremo, što ovi novinari misle da se to ne odnosi na zvijezde?