iznenadila priznanjem

Buran život zvijezde serije 'Bolji život': 'U isto vrijeme bila sam s dvojicom u braku'

Foto: screenshot/youtube
Buran život zvijezde serije 'Bolji život': 'U isto vrijeme bila sam s dvojicom u braku'
24.12.2018.
u 09:00
Svetlana Bojković tijekom snimanja popularne TV serije ''Bolji život'' skrivala je velike tajne
Pogledaj originalni članak

Život srpske glumice Svetlane Bojković dostojan je zapleta pravih sapunica. Naime, legendarna glumica priznala je kako je u isto vrijeme bila s dvojicom muškarca. Sve se odvijalo dok je snimala seriju Bolji život krajem osamdesetih godina. Dok je još službeno bila u braku s prvim mužem Milošem Žutićem, upoznala je i zavoljela drugog supruga Ljubomira Mucija Draškića.

– Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam prije razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a službeno smo se vjenčali tek 1990. godine. Jer i on je iz svog prvog braka izašao na isti način kao ja iz svog – izjavila je glumica za srpske medije.

Otkrila je i kako joj je prvi brak propao jer se udala premlada. – Udala sam se kad sam imala dvadeset jednu godinu, a Miloš osam više. Bili smo nezreli za brak. I došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegova života, do 1993., do njegove pedeset četvrte godine, usprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja s redateljem Ljubomirom Mucijem Draškićem, a on s glumicom Ognjankom Ognjanović s kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dvije bile smo i ostale jako bliske – izjavila je glumica. Njezin prvi suprug preminuo je nakon teške bolesti, a u braku s njim Bojković je dobila kćer, također glumicu Katarinu Žutić.

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

SP
Sveti_pećinski
13:29 24.12.2018.

ne kužim, šta je tu spektakularno? Nije se još formalno razvela od prvog, a upoznala je drugog. Pa takve stvari se događaju svaki dan, a napisali ste to kao da je bila udana za dvojicu istovremno. Ovo je čisti clickbait! Nisko...

SA
samoborka
09:32 24.12.2018.

Zaista Vecernji...na Badnjak? Na Bozic cemo citati o Ceci? Vi ste sumadijski guzobris,a ne hrvatske dnevne novine.

DU
Deleted user
11:07 24.12.2018.

Ako ju je Miloš oženio sa 21, znači da ju je vozio i sa 19...Miloše, zavidim ti. Možda komad i nije bila velika glumica, ali je bila (a i danas je) ljepotica....