odlične brojke

Bundek je 'pucao po šavovima': Na otvorenju ovogodišnjeg Rujanfesta rekordan broj posjetitelja

Foto: Demjan Rožman
Foto: Demjan Rožman
Foto: Demjan Rožman
Foto: Demjan Rožman
Foto: Demjan Rožman
Foto: Demjan Rožman
Foto: Demjan Rožman
Foto: Demjan Rožman
Foto: Demjan Rožman
14.09.2019.
u 14:05
Neopisivu euforiju i zabavu za pamćenje, priredili su Jala Brat i Buba Corelli, na čijem nastupu je vladala iznimno pozitivna atmosfera. Na njihovom je nastupu publika pjevala u glas svaku pjesmu, od riječi do riječi, a najveći Fest šator je doslovno „pucao po šavovima“.
Pogledaj originalni članak

Sinoć je zagrebački Bundek, „pucao po šavovima“. Ovogodišnje otvorenje Rujanfesta, posjetilo je više od 30.000 ljudi, što je ujedno i rekordan broj posjetitelja koji su uživali u svojim omiljenim izvođačima.

Neopisivu euforiju i zabavu za pamćenje, priredili su Jala Brat i Buba Corelli, na čijem nastupu je vladala iznimno pozitivna atmosfera. Na njihovom je nastupu publika pjevala u glas  svaku pjesmu, od riječi do riječi, a najveći Fest šator je doslovno „pucao po šavovima“. Atmosferu je dodatno zagrijao uvijek izvrstan Željko Joksimović, dok je Joško Čagalj – Jole napravio feštu i zabavio sve prisutne za sam kraj večeri.

Foto: Demjan Rožman

Na Open-air pozornici, svoje je obožavatelje oduševio popularni Edo Maajka, a zabave nije nedostajalo ni među publikom Dejana Matića. Svi izvođači su prepunili svoje šatore, jednostavno nisu svi posjetitelji mogli stati unutra.

Raznolika ugostiteljska ponuda prostire se na rekordnih 2.500 m2 te nuditi raznolike specijalitete svih hrvatskih regija, oko čije pripreme brinu vrhunski kuhari. Na ovogodišnjem Rujanfestu, nalazi se i najveći lunapark u Hrvatskoj te brojni drugi sadržaji vrijedni dolaska na Bundek.

Ovogodišnji Rujanfest, mjesto je gdje se može pronaći glazba za svakoga i cijena ulaznice koja je svima pristupačna, a prvi prepun dan, dokaz je istome. Ulaz do 18:30 sati je besplatan svaki dan, a nedjeljom cijeli dan. Redovna ulaznica košta 35kn, a za koncerte na Fest stage-u, mogu se kupiti VIP ulaznice u sustavu Eventima

Foto: Demjan Rožman

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

ZS
zvonimir.super
14:29 14.09.2019.

Zašto nije istaknuto da se radi o plaćenom promo članku?

WI
Witman
15:46 14.09.2019.

Seljačija

MA
marcel
16:12 14.09.2019.

Sramota. Ne želim da mi djeca rastu u gradu gdje se to smeće sluša i gdje će bit autsajderice ako to smeće ne slušaju. Ne želim da uopće dolaze u dodir s ljudima koji slušaju ta dva sarajevska dilera ili da s njima ikad razgovaraju. Odo ja za Irsku ili Minken, a Hrvateki nek uživaju u onom što nijemci zovu "muzika za idiote". Kad to slušaš na kraju i postaneš idiot.