OČINSTVO

Bruce Willis želi dijete sa 23 godine mlađom suprugom

Foto: AFP
Bruce Willis želi dijete sa 23 godine mlađom suprugom
26.01.2010.
u 11:45
– Ne bih se čudio da se to dogodi. Ne mogu predvidjeti budućnost, ali sve je moguće. U braku s Emmom mi je divno. Jako smo sretni i pokušavamo svaku slobodnu minutu provesti zajedno – rekao je Willis u intervjuu za njemački časopis “Bunte”.
Pogledaj originalni članak

Bruce Willis, koji s bivšom suprugom Demi Moore ima tri kćeri, ne isključuje mogućnost da opet postane otac. Glumac je u braku s 31-godišnjom manekenkom Emmom Heming.

- Ne bih se čudio da se to dogodi. Ne mogu predvidjeti budućnost, ali sve je moguće. U braku s Emmom mi je divno. Jako smo sretni i pokušavamo svaku slobodnu minutu provesti zajedno – rekao je Willis u intervjuu za njemački časopis “Bunte”.

Također je naglasio kako se ne boji da će njegova najstarija kći Rumer (21) koja je također ušla u glumačke vode ili druge dvije kćeri Scout LaRue (18) i Tallulah Belle (15) u budućnosti završiti u raljama Hollywooda.

- Moja su djeca jako pametna kad je u pitanju Hollywood i razumiju taj svijet puno bolje nego što sam ja kad sam bio u njihovim godinama. Odrasla su u malom gradu dok nisu navršila 12 ili 13 godina. Stoga sada, kad žive u Hollywoodu, vide ga onakvim kakav on zaista jest. Shvaćaju iluziju te razlikuju stvarnost od fantazije – kazao je glumac.

Demi i Bruce ostali su bliski nakon raspada svojega 13-godišnjeg braka, a zvijezda akcijskih filmova ne razumije zašto je drugim ljudima to toliko čudno.

- Svi se dobro slažemo i zanimljivo mi je da su ljudi iznenađeni što smo ostali u tako dobrim odnosima. Ali to je zaista tako.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DR
dreamteam
15:19 26.01.2010.

Zasto ne,samo ne znam kako ce trcati za djetetom za par godina..

GA
gabrijelakunstler
03:20 27.01.2010.

Kako je sjjano biti bogat jer mozes imati koga pozelis a isto tako je sjajno bit mlad i lijep jer se mozes dobro udomiti. Za razliku od Radeljaka koji je nerafinirana agresivna i arogantna kategorija Bruce je duhovit, mudar, privlacan, vitak i pravi gentleman. No, svaki lonac nadje poklopac.

Još iz rubrike Showbiz