Promo

Britanski DJ Miguel Campbell gostuje u zagrebačkoj Operi

Foto: Promo
Miguel Campbell
Foto: Promo
Miguel Campbell
Foto: Promo
Miguel Campbell
Foto: Promo
Miguel Campbell
VL
Autor
PR Članak
29.05.2017.
u 10:02
Svijet glazbe privukao ga je u 90-tim godinama od kada je i DJ. Poznat je i kao dio tima Hot Creations i dvojca MAM. Svojim prepoznatljivim funky stilom Miguel osvaja ljubitelje elektroničke glazbe diljem svijeta.
Pogledaj originalni članak

Miguel Campbell zasigurno je jedno od najugodnijih iznenađenja #WELOVESOUND festivala koji je pred nama. Britanski DJ nastupit će u najboljem zagrebačkom urbanom klubu Operi u subotu, 3. lipnja. Miguel je omiljen DJ svijeta mode i mnogih dizajnera, ovog ljeta rezident je i u klubu Sankeys na Ibiza na koju putuje nakon zagrebačkog nastupa.

Svijet glazbe privukao ga je u 90-tim godinama od kada je i DJ. Poznat je i kao dio tima Hot Creations i dvojca MAM. Svojim prepoznatljivim funky stilom Miguel osvaja ljubitelje elektroničke glazbe diljem svijeta, a suradnje s Basement Jaxxom i RUFUS-om najavljuju da nas u Operi čeka party iskustvo koje se ne zaboravlja. Jedan od najboljih zvučnih i svjetlosnih sistema poput onog u Operi ovaj glazbeni doživljaj zasigurno će dovesti do vrhunca.

Klub Opera nakon nastupa Miguela nastavlja s atraktivnim programom. Subota, 10. lipnja rezervirana je za službeni party svjetski poznate automobilske avanture Lions run. Avanturisti iz brojnih zemalja na europskom kružnom putovanju ovom će prilikom stići u Zagreb, a uz zabavni noćni predah uz gostovanje talijanskog DJ tima DJs from Mars, posjetitelji kluba Opera moći će vidjeti najljepše i najskuplje automobile današnjice.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još iz rubrike Showbiz