APSOLUTNO BIJESNI

Britanci revoltirani nakon čestitke Kraljice za Meghanin rođendan: 'Ne zaslužuje se slikati s njom'

Foto: Instagram
Kraljica Elizabetha i Meghan Markle
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: profimedia
Foto: Screenshot
05.08.2020.
u 19:20
Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle, supruga princa Harryja, jučer je proslavila 39. rođendan, a na Instagramu joj je čestitku uputila i Kraljica Elizabeta.
Pogledaj originalni članak

- Želimo vojvotkinji od Sussexa sretan rođendan! - pisalo je kratko u Instagram objavi na službenom profilu najpoznatije kraljevske obitelji na svijetu povodom 39. rođendana "odbjegle s dvora" Meghan Markle, supruge Princa Harryja.

U potpisu je dodan opis kako zajednička fotografija Meghan Markle i Kraljice Elizabete datira iz 2018. godine kada su posjetile Chester.

Međutim, sudeći prema komentarima obožavatelja, Britanci nikako ne mogu prijeći preko Meghanine i Harryjeve odluke da napuste kraljevsku obitelj pa su tako ispod čestitke odlučili iskazati veliko nezadovoljstvo njezinim spomenom na kraljičinom profilu.

- Koga briga za nju? Napustila je obitelj. Ostavite ju tamo. Nemojmo više o prevarantici - napisala je jedna komentatorica, a druga se nadovezala: "Nemojte ju spominjati".

Foto: DPA/PIXSELL
Princ Harry i Meghan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
Meghan Markle i princ Harry
Foto: DPA/PIXSELL
Princ Harry i Meghan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
Princ Harry i Meghan Markle
Foto: REUTERS
Princ Harry i Meghan Markle

- Koja je potreba za ovim? - upitala je još jedna obožavateljica, a jedna pak tvrdi da je čestitka nepotrebna jer je Meghan napustila obitelj i blati ih. - Ne zaslužuje imati sliku s kraljicom - netko je napisao.

Podsjetimo, Nakon što su odstupili s kraljevskih dužnosti i preselili se iz Velike Britanije u zvjezdani Los Angeles, bivša glumica Meghan Markle i njezin suprug princ Harry odlučili su napraviti još neke promjene u životu. Među prvim je i to da se snjima na imanje vrijedno 118 milijuna kuna uselila i Meghanina majka, Doria Ragland.

Iako je Meghan u lošim odnosima s ocem Thomasom i polusestrom Samanthom, koji su joj okrenuli leđa i te iznijeli njezin prljavi veš u javnost, majka Doria je uvijek bila uz nju. Mnogi stručnjaci za kraljevsku obitelj, već su na početku Megxita sumnjali da je Doria jedna od osoba odgovorna za raspad kraljevske obitelji. Ragland je jedina osoba kojoj Markle vjeruje, a sve što ona kaže je Biblija za nju i Harryja.  Stručnjaci su bili uvjereni  da Ragland donosi velike odluke, te će najvjerojatnije biti Meghanina jedina savjetnica.

Meghan je zbog nje već na početku cijele situacije otpustila sve Archiejeve dadilje. - Ljudi misle da je Doria vesela i opuštena hipijevka jer je instruktorica joge. No kao što je i njezina majka bila i ona je oštra kad treba zaštititi svoje dijete. Meghan je naslijedila svoju čeličnu odlučnost od majke, koja je jako uključena u njen život. Harry obožava Doriju i misli da je jako mudra. - rekao je izvor blizak paru za britanske medije koji tvrdi i da vojvode od Sussexa nemaju povjerenja u mnogo ljudi, čak ni u članove svoje obitelji. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.