PROMO

Brijačnica se vraća sa najvećim brojem izvođača do sada, no ipak u Tvornici kulture!

BRIJAČNICA
BRIJAČNICA
BRIJAČNICA
BRIJAČNICA
06.09.2022.
u 15:31
Iako je prvotno najavljeno da će se ovogodišnja Brijačnica održati na otvorenom u Hala parku, zbog promjene vremenske prognoze festival seli na svoju dobro poznatu lokaciju u Tvornicu kulture, koja ovim događajem i započinje svoju jesensku sezonu.
Pogledaj originalni članak

Nakon stanke uzrokovane pandemijom, festival BRIJAČNICA ponovno poziva publiku impresivnim popisom izvođača. U četiri dana nastupiti će PARTIBREJKERS, MORT, KOJOTI, DJECA!, ŠAJZERBITERLEMON, POCKET PALMA, IDA PRESTER & LOLLOBRIGIDA, FANTOM, TV EYE, MINISTRANTI, ATHEIST RAP, PRAZNA LEPINJA, GUŽVA U 16-ERCU I LUTKE NA KONCU - KUD IDIJOTI Tribute. Raspored potražite u nastavku, a festivalske i dnevne ulaznice u sustavu Entrio.

BRIJAČNICA

BRIJAČNICA , TVORNICA KULTURE ,   8.9.-11.9.

Raspored po danima:

ČETVRTAK 8.9.2022.
PRAZNA LEPINJA
TV EYE
KOJOTI
MORT

BRIJAČNICA

PETAK 9.9.2022.
ŠAJZERBITERLEMON
MINISTRANTI
DJECA!
PARTIBREJKERS

SUBOTA 10.9.2022.
"PUNK DAY"
LUTKE NA KONCU-KUD IDIJOTI TRIBUTE
GUŽVA U 16-ERCU
ATHEIST RAP

BRIJAČNICA

NEDJELJA 11.9.2022.
FANTOM
IDA PRESTER & LOLLOBRIGIDA
POCKET PALMA

Festivalske i dnevne ulaznice

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još iz rubrike Showbiz