astro analiza

Brad Pitt je pokušao liječiti srce novom ljubavnom avanturom, ali zbog ovoga je brzo shvatio svoj promašaj

Foto: Profimedia
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
09.05.2021.
u 22:00
On sam je jedno veliko dijete koje uvijek ima konkretan popis želja i interesa. Vrlo je radoznao i stalno nešto novo uči. Njegov smisao za humor je vrlo neobičan, satiričan, provokatorski, intelektualno izazovan i upravo dječački zločest.
Pogledaj originalni članak

Američki glumac Brad Pitt rođen je u znaku Strijelca i s podznakom u Strijelcu - uvijek širok osmijeh na licu i spremnost na avanture i neobičan humor. Mjesec, Merkur, Venera i Mars u znaku Jarca potvrđuju njegov interes za umjetnost, arhitekturu, obrazovanje, brigu roditelja o njegovu odgoju i njegovanje tradicionalnih vrijednosti.

Voli investirati u lijepe kuće, imanja, umjetničke i rijetke predmete, u stjecanje vještina i znanja. Zarađeni novac rado troši na druge, poklanjajući vrijedne darove, na druženja i zabavu s prijateljima, na svoju obitelj. Jupiter pokazuje veliki broj djece, a to bi značilo da još nije taj broj dostigao i da ćemo još ove godine čuti o dolasku na svijet njegova djeteta (ili blizanaca). On sam je jedno veliko dijete koje uvijek ima konkretan popis želja i interesa.

Vrlo je radoznao i stalno nešto novo uči. Njegov smisao za humor je vrlo neobičan, satiričan, provokatorski, intelektualno izazovan i upravo dječački zločest. Rođen je s takvom konstelacijom zvijezda koja mu osigurava razmaženost i omiljenost kod žena, počevši od mame, potom djevojaka i žena s kojima je bio u ozbiljnijim vezama. On zna kako osvajati prijateljskim pristupom ženi, jer joj tako pokazuje da u njoj ne vidi seksualni objekt. Spreman je tako svoju simpatiju prema osobi pokazati vrlo malo, a osjećati puno više. Zanimljivo je da nije baš sklon prolaznim avanturama, želi pronaći ženu koja će uz njega ostati. Svaka od njih mora imati ugled i društveni status, biti materijalno samostalna i mora u njemu vidjeti jedinstvenog i jedinog muškarca. U njemu žene osjete njegovu žensku stranu karaktera koja ih privlači kroz nježan izgled, dječačke, sanjarske plave oči, vedri osmijeh i onu dozu potrebe kod žena da probudi zaštitnički i majčinski osjećaj očaranosti tim dječakom.

Ali zato mu je glas vrlo muževan i taj kontrast izgleda i glasa djeluje zavodnički, privlačno. Njegove umjetničke potrebe nisu isključivo u području glume već ga jako zanima (pre)uređivanje nekretnina, arhitektura sadašnjosti i prošlosti. Brad Pitt je pametan, a ne samo lijep. Od 2019. je pod utjecajem jedne faze koju možemo nazvati fazom razrješavanja emotivne prošlosti i prolazi kroz snažnu emocionalnu katarzu koja u njemu budi duboko potisnute emocije ljubavi pomiješane s grižnjom savjesti za postupke prema voljenoj osobi iz prošlosti. Cijelu 2020. taj utjecaj i trend snažno je trajao, a u valovima plime znao je potpuno preplaviti Brada. Boreći se sa svojim sjenama, pokušao je liječiti srce novom ljubavnom avanturom, ali brzo je shvatio svoj promašaj. Pred njim je novi poslovni ciklus, nove uloge, dobra zarada. K tome on mijenja svoje stavove i poglede na svijet i na sebe. Želi poboljšati odnos sa svojom djecom, ali će isto tako rado biti otac novoj djeci.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Vinka Ćemeraša

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.