humoristična objava

Blanka Vlašić nasmijala pratitelje videom: 'Ja kada pokušavam ući u odjeću koju sam nosila prije trudnoće'

Foto: Instagram/ blankavlasic_official
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Blanka Vlašić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
24.06.2022.
u 15:55
Da ima smisla za humor dokazala je i najnovijom objavom, a riječ je o videu mladunca klokana koji pokušava ući u mamin tobolac. Blanka je uz video dodala smiješnu opasku te je napisala: "Kad ja pokušam ući u trudničku odjeću".
Pogledaj originalni članak

Jedna od naših najboljih bivših sportašica Blanka Vlašić (38) nasmijala je mnoge videom koji je objavila. Blanka je u zadnje vrijeme izrazito aktivna na društvenim mrežama, pa su mnogi konačno mogli vidjeti kakva je njena stvarna osobnost.

Da ima smisla za humor dokazala je i najnovijom objavom, a riječ je o videu mladunca klokana koji pokušava ući u mamin tobolac. Blanka je uz video dodala smiješnu opasku te je napisala: "Kad ja pokušam ući u odjeću koju sam nosila prije trudnoće". 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Blanka i belgijski novinar novinar Ruben Van Gucht vjenčali su se krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu.  - Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... - stoji u opisu uz fotografije svadbe.

- Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila. Dodajmo da, za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovom razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu.

VIDEO Sejo Sexon predstavio je novi album Zabranjenog pušenja: 'Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu'

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HR
Hrvatka
14:11 25.06.2022.

Sad ce se i o njoj svaki dan pisati dok ne rodi, pa nastavak slijedi kad rodi...strasno.