u pritvoru je

Bivši BB natjecatelj i prijatelj Marka Grubnića osumnjičen za reketarenje

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
16.07.2019.
u 14:47
Pjevač u usponu, stilist, voditelj, sudionik mnogobrojnih reality showova i odnedavno vlasnik TV postaje "1TV" Bojan Jovanovski uhićen je na graničnom prijelazu Sjeverne Makedonije i Grčke.
Pogledaj originalni članak

Prema pisanjima makedonskih medija, kontroverzni stilist i zvijezda reality showa Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, uhićen je na graničnom prijelazu Sjeverne Makedonije i Grčke. Sumnjiči ga se za reketarenje, a uhićenje je ishodilo Tužiteljstvo za organizirani kriminal.

Prije nekoliko mjeseci postao je vlasnik TV postaje "1TV", a medijsku moć je odlučio iskoristiti protiv brojnih utjecajnih i bogatih osoba. Osumnjičen je da je od poznatog makedonskog biznismena izvukao oko deset milijuna kuna, a cilj mu je bio utjecati na pravosudni rasplet predmeta 'Imperij' koji se bavio njegovim "pranjem" novca.

- Zaposlio je sina jednog istaknutog službenika ministarstva pravde preko kojeg su on i njegovi suradnici dolazili do velikog broja audio snimaka tajnih razgovora biznismena, bankara i poznatih ličnosti iz Makedonije - doznaje Blic iz svojih izvora. Snimke je, govore, koristio kako bi ucjenjivao ljude i od njih zbog istih tražio basnoslovne iznose novaca kako snimani razgovori ne bi završili na YouTubeu.

Čini se kako bi ovaj slučaj mogao uzdrmati makedonsko pravosuđe na dosad neviđenoj razini. Naime, specijalna tužiteljica koja je inače i Jovanovskova prijateljica, Katica Janeva podnijela je ostavku. 

Određen mu je pritvor od 30 dana.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
16:07 16.07.2019.

hmmmm... kako komentirati osjetljivu temu muško- muških simpatija a da ne dobiješ opomenu.... baš su simpatični prijatelji.. pfavi influjenceri... ma što to znač'lo....