najguglanija osoba 2015.

Bivša loto djevojka se nakon skandala povukla iz javnosti i pala u depresiju

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: PR FOTO
tina katanić
Foto: PR FOTO
tina katanić
Foto: PR FOTO
tina katanić
20.10.2019.
u 19:00
No nekadašnja kraljica ljepote danas se smješka s reklame za kladionicu na jednom zagrebačkom tramvaju, a kada pokušate saznati više...teško ćete pronaći neki podatak o tome što točno radi.
Pogledaj originalni članak

Tina Katanić je na kraju 2015. bila najguglanija osoba u Hrvatskoj.

No nekadašnja kraljica ljepote danas se smješka s reklame za kladionicu na jednom zagrebačkom tramvaju, a kada pokušate saznati više...teško ćete pronaći neki podatak o tome što točno radi.

Bivša manekenka se u trećem mjesecu pojavila na fotografiji na Instagram profilu jedne naše poznate vizažistice, no ona sama profile na društvenim mrežama nema, a oni na koje nehotice naletite su - lažni.

Foto: Instagram
  

Naime, nakon što je Tinina snimka procurila u javnost izazvala je golemi skandal, a ona je pala u depresiju i povukla se iz javnosti. Neki su tvrdili da je nekadašnja loto djevojka otputovala u inozemstvo, a brojni angažmani su joj otkazani.  
Ipak u centar pozornosti vratila se 2016. kada je otkrila da je zaljubljena. 

 - Sretna sam, ispunjena i zadovoljna. Lijepo nam je, uživamo zajedno - rekla je voditeljica u jednom intervjuu no nije htjela otkrivati više detalja, ipak kasnije se šuškalo da se radi o sarajevskom ugostitelju Berislavu Kramaru. On joj je navodno dao vjetar u leđa, podigao samopouzdanja i spasio je od depresije. Katanić je te godine dobila i novi angažman na Z1 televiziji, gdje je vodila emisiju 'Popodnevna mora'.

Veza nije potrajala, prekinuli su 2017., a iako je viđena u društvu nekih muškaraca, vezu nije potvrđivala. U isto vrijeme glumila je u filmu redatelja i scenarista Anđelka Jurkasa 'Fuck Off I Love You' uz bok mnogim domaćim glazbenim i glumačkim zvijezdama. Tumačila je djevojku koju od nasilnika brani njezin dečko. 

 - Ovo je bilo zaista lijepo glumačko iskustvo. Čast mi je što sam dio filma i projekta jer osim velikih glumačkih imena, film je okupio i velikane s glazbene scene. Film na slojevit način progovara o muško-ženskim odnosima - komentirala je za jedan portal.
Bivša manekenka se od tada ponovno povukla iz javnosti, no pojavila se u jednoj epizodi zabavnog showa 'Zvijezde pod hipnozom'.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

VE
verakruz
08:18 21.10.2019.

Okanite se cure bijedo novinarska. Zasto opet potencirate onaj film sa njom u glavnoj ulozi, a one nadrigirane tatine sinove ne spominjete??? Ko su oni i ciji su ono bili??? Tu se ne smijete oglasit, ha? Znaci ona po vama kurva, a oni frajeri? Bijedo neizivljena!

GV
golub Vaso
22:14 20.10.2019.

sve za bijelo

MM
Marljivi mrav
07:09 21.10.2019.

Zašto JA nisam u novinama? Kad me guglaš isto nema ništa...