osjeća se bolje

Bivša Feminnemka o borbi s bolešću: 'Izliječila me vjera i posebna prehrana, simptomi su nestali'

Foto: Martina Popovčić/PIXSELL
Nika Antolos
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Instagram
Nika Antolos
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram
Nika Antolos
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nika Antolos
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
18.01.2022.
u 19:00
Nika Antolos je na društvenim mrežama otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici, no u posljednje dvije se osjeća bolje.
Pogledaj originalni članak

Riječkoj pjevačica i bivšoj članici grupe Feminnem Niki Antolos (32) prije 14 godina dijagnosticirana je autoimuna bolest multipla skleroza. Nika je na društvenim mrežama otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici, no u posljednje dvije se osjeća bolje.

-Dragi dnevniče, samo da ti šapnem - Bog uvijek skrati prste svakoj laži.. Napokon se priznaje da EB virus uzrokuje MS, da je protokol Helenin o kojem pričam već neko vrijeme, zaista ubio već navedenog, te da zato MS više u mome životu ne postoji. Napokon će se stati i poslušati nas koji govorimo istinu, a da nas ista pritom košta životnoga mira, jer “velikima” uporno smeta..- započela je pjevačica.

-Pametnom dosta…Slušajmo i čujmo jedni druge, ne trpajte sve u ladicu s ravnozemljašima ako imaju nešto, vama novo, kao rješenje. Zdrava hrana je uz molitvu uvijek bila početak i kraj zdravog čovjeka. Ovaj osjećaj slobode od bolesti uma i tijela ne bih mijenjala za ništa na svijetu, zaista sve što Gospodin sastavi kroz trnje putuje do sunca, ali stigne. Hvala Ti veliki…-napisala je Nika na svom Instagram profilu.

Nika tvrdi kako su joj simptomi multiple skleroze nestali zahvaljujući vjeri u Boga, pozitivnom stavu i promjenom životnih navika. Naime, drži se načina prehrane koji zagovara aktivistica Helena Begenišić, a koji se bazira na tvrdnjama medicinskog medija Anthonyja Williama. Bazirana je na voću i povrću, hladno prešanim sokovima i hranu koja ne sadrži gluten, laktozu, kazein, šećer i jaja.

-Trpjela sam grčeve, spazme, konstantnu vrtoglavicu, nesnosne bolove, nisam mogla normalno disati, gubila sam pamćenje i jednom mi se potpuno isključila jedna polutka mozga. Liječnici su mi sugerirali svakakve terapije - pčelinje ubode, širenje vena, ali rekla sam im da se prvo moram sama sa sobom posložiti pa ću onda vidjeti što i kako- ispričala je Nika za Gloriju, a otkrila je i kako nije oduvijek bila vjernica 

- Bila sam jako bahata u vjeri. Shvatila sam to kada sam bespomoćno ležala na krevetu i rekla 'Bože, uzmi me'. U tim momentima bi trebala uzdizati Boga i hvaliti ga, a ja sam pala, bila sam jako mala u vjeri. Da nije bilo tih momenata koje mi je bolest donijela, ne bih mogla rasti u vjeri- zaključila je.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine 

 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

RO
roundtrain
00:12 19.01.2022.

MS je neizlječiva. To je medicinski dokazana činjenica. Tijek bolesti se može usporiti, može doći do poboljšanja stanja. Nažalost, poboljšanja su samo privremena. Duhovna vjera, pravilna prehrana i lijekovi pomažu, ali ništa od navedenog ne može izliječiti MS.

Avatar lola lola
lola lola
20:26 18.01.2022.

A garant nije posjetila lijecnika ni jednom niti uzela propisanu terapiju! Svejedno, zelim joj sve najbolje u izljecenju.

BI
Bilidelikt
00:11 19.01.2022.

Djeco Nekrštena ,ne izrugujte se vjernicima !?!