iznenadila fanove

Bivša domaća voditeljica pokazala kako izgleda bez šminke: 'Ovo je moje stvarno lice'

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: Martina Pašić
Foto: Martina Pašić
Foto: Martina Pašić
Foto: Martina Pašić
Foto: Martina Pašić
04.11.2019.
u 09:24
Na Instagramu je objavila seriju fotografija na kojima je u ležernom izdanju, nije se čak koristila ni filtrima. Uz fotku je napisala: "Ovo je moje stvarno lice."
Pogledaj originalni članak

Bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin odlučila je obožavateljima pokazati kako izgleda bez šminke.

Na Instagramu je objavila seriju fotografija na kojima je u ležernom izdanju, nije se čak koristila ni filtrima. Uz fotku je napisala: "Ovo je moje stvarno lice."

 

Pratitelji su joj ostavili brojne pozitivne komentare, među kojima su se isticali oni koji su napisali kako je prirodno lijepa.

"Takva si najljepša, prirodno lijepa iznutra i izvana", "Kakva prekrasna žena", "Ljepšu nikad nisam vidio", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Antonija je 2017. odlučila napustiti voditeljski posao te je počela raditi  u Odjelu komunikacija i marketinga RTL-a. 
„Došlo je vrijeme za nove izazove i rad 'iza scene'. Kameru zamjenjujem novim radnim mjestom na mojoj televiziji. Veselim se novom iskustvu i svemu što će mi donijeti“, poručila je Antonija. Na RTL je došla 2005. godine, vodila je emisije „Automoto TV“, sportske vijesti, Exploziv, Exkluziv, Extra Magazin te Sve u šest, a radila je i kao producent na stranim TV formatima koji su se emitirali na RTL-u.

Trenutačno tamo više ne radi, već se posvetila obitelji i zarađuje od objava na Instagramu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
10:30 04.11.2019.

jos uvijek nemerem bilivat da je VL dao dio svoje stranice jednoj uistinu pravoj zeni, i ljepotica i osoba... 👍