Slavna Charlize

Holivudska ljepotica udebljala se 23 kg, a sada izgleda senzacionalno

Foto: Pixsell, Youtube screenshot
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
19.04.2018.
u 20:03
Pogledaj originalni članak

Da se ne boji transformacija za potrebe filma Charlize Theron dokazala je još 2004. godine u filmu "Čudovište", a sada je svoju fit liniju
žrtvovala za ulogu u filmu "Tully" gdje glumi Marlo, majku troje djece. Za potrebe ova uloge glumica se udebljala 23 kilograma i hranila se nezdravo kako bi nabacila kilograme. Priznaje da joj je na početku bilo  super što može jesti što poželi, ali s vremenom je pala u depresiju i osjećala se loše, a njena djeca su bila uvjerena da je trudna. Da se  vrati na staru kilažu 43-godišnjoj glumici trebalo je godinu i pol. - Nije bilo lako skinuti kilograme sada i u vrijeme kad sam snimala "Čudovište",  nije baš isto vratiti se u formu kad imaš 27 i kad su ti 43 godine i zato sam se stalno konzultirala s mojim liječnikom - rekla je Charlize  koja opet izgleda senzacionalno. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.