NEVJEROJATNO

Beyonce pokazala besprijekornu figuru samo 4 mjeseca nakon poroda

Foto: Instagram
Beyonce
Foto: Instagram
Beyonce
Foto: Instagram
Beyonce
Foto: Instagram
Beyonce
Foto: Pixsell/ Hubert Boesl/dpa
Jay-Z i Beyonce
Foto: Reuters/PIXSELL
beyonce
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
Beyonce
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
beyonce
Foto: Instagram
Beyonce
12.10.2017.
u 18:05
- Imaj milosti! Pa kako? Nedavno si rodila blizance - bio je jedan od brojnih komentara, a drugi je pitao kako može imati troje djece i izgledati kao bomba.
Pogledaj originalni članak

Iako je prije četiri mjeseca rodila blizance Rumi i Sir, pop zvijezda Beyonce (36) danas izgleda kao u najboljim danima. Pjevačica je danas na svom Instagram profilu objavila fotografije i video na kojima se vidi njena besprijekorna figura.

Beyonce prati čak 107 milijuna ljudi, a odmah nakon objavljivanja dobila je skoro 4 milijuna likeova, i puno oduševljenih komentara.

- Imaj milosti! Pa kako? Nedavno si rodila blizance - bio je jedan od brojnih komentara, a drugi je pitao kako može imati troje djece i izgledati kao bomba. Podsjetimo, Beyonce i Jay Z su i ponosni roditelji petogodišnje kćerkice Blue Ivy.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PI
Pikacu
18:09 12.10.2017.

Nema novaca pa je na buhtli sa čokoladom