Promo

Bend Markiz predstavlja novi video spot za pjesmu „Ostani dama“

Foto: Nino Strmotić
kerum-novi
VL
Autor
PR Članak
23.09.2011.
u 11:28
Spot prepun nasilja upozorava na svakodnevne probleme žena, gdje gola statistika ne pokazuje realnu situaciju.
Pogledaj originalni članak

Zagrebački bend Markiz predstavlja svoj novi video spot za pjesmu „Ostani dama“. Singl je skinut s albuma „Savršeni svijet“. Podsjetimo, bend je na ovogodišnjem Porinu imao dvostruku nominaciju, samo tri mjeseca nakon izlaska albuma u izdanju Croatia Recordsa, a do sada je u javnost plasirao čak pet singlova.

Spot prepun nasilja upozorava na svakodnevne probleme žena, gdje gola statistika ne pokazuje realnu situaciju.

– Ako će naš spot i pjesma barem malo utjecati na ponašanje pojedinaca, tada ćemo moći reći kako smo napravili dobar posao – kažu članovi benda. Spot je snimljen u suradnji sa Smartcube Productions.

Iz benda najavljuju da je ovo posljednji singl s prvog albuma te da se intenzivno okreću snimanju novih materijala, a njihov drugi album trebao bi izaći u proljeće 2012. godine.

– Drugi album bit će provokativan, melodičan, rokerski i još bolji od našeg prvijenca. Vjerujemo da ćemo s drugim albumom i službeno ući u svijet najboljih domaćih bendova – kažu u bendu.

U međuvremenu Markiz će nastupiti 20. 10. u Močvari, u sklopu Velike Rock Eksplozije, a u pripremi je još nekoliko atraktivnih nastupa tijekom jeseni.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr