kud puklo da puklo

Barbara uništava Svetin posao novom odredbom

Foto: Nova TV
kud puklo da puklo
Foto: Nova TV
kud puklo da puklo
Foto: Nova TV
kud puklo da puklo
Foto: Nova TV
kud puklo da puklo
Foto: Nova TV
kud puklo da puklo
22.10.2014.
u 16:37
Želi mu se osvetiti za financijsko iskorištavanje prijašnje odredbe o zabrani točenja alkohola u Aninoj krčmi
Pogledaj originalni članak

Mile i Stipe se mire. Damir i Katarina na prevaru dovode Milu i Zdenku na sastanak u župnom uredu, u nadi da će se pomiriti, ali to ne pođe za rukom ni vel. Mirku, ni Katarini. Uplakanu Zdenku nakon sastanka presretne Sveto i pozove je na čaj kod sebe. Stipe o tome obavijesti Milu, koji poludi i krene u Svetinu kuću.

Barbara uništava Svetin posao novom odredbom – zabrana rada trgovine nedjeljom, čime mu se želi osvetiti za financijsko iskorištavanje prijašnje odredbe o zabrani točenja alkohola u Aninoj krčmi (Sveto je prodavao alkohol u svom dućanu). Nakon Svetinog protestiranja, Barbara ga izbacuje iz odbora. Sveto traži pomoć u Ani, koja ga s gnušanjem odbija.

Ane se osvećuje Barbari (odredbom o zabrani točenja alkohola joj je upropastila posao) – šalje joj pod prozor pijane seljane, koji buče i pjevaju, na Barbarin užas.

Tomislav je nakon seksa sa Snježanom sretan i samouvjeren. Ona se nije baš najbolje provela i ne zna kako da mu to kaže. Na Dijanin poticaj iskreno govori šokiranom Tomislavu kako nije dobro funkcionirao u krevetu.

>>Katarina smatra kako na selu iskorištavaju žene za kuhanje, pranje i peglanje

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.