njihova lica zvuče poznato

Baby Dooks i Mario Petreković objavili spot za singl 'Bakice'

Foto: Screenshot
mario petreković
29.12.2014.
u 12:06
Nakon uspješnih nastupa u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', Baby Dooks i Mario Petreković nastavili su sa suradnjom
Pogledaj originalni članak

Baby Dooks glazbeni producent i glazbeni autor, osnovao je glazbeno-vizualno-kreativni koncept YOGHURT u kojem mu pomaze Mario Petreković, a čiji članovi su već i ranije etablirane javne osobe Jana Fabijanić i Bizzo Brigante.

Projekt nije samo glazbeni bend već uz autorsku glazbu sadrži kreativnu kostimiranu izvedbu, ples i glumu, što su najbolje demonstrirali na promociji spota 23.12. u prepunom Katranu za prvi singl ''Bakica''. Najveće zvijezde promocije bile su bakice iz samog spota, a posebno baka DJ Stanka koja je bila zadužena za dobru atmosferu na plesnom podiju u klubu, a bila je i zadužena za rezanje torte s motivima iz spota koju su posebno za ovu promociju pripremili vrhunski kuhari iz kulinarskog studija Majstor kuhar.

Spot je režirao Vanja Vascarac, a montažu je radio Cinemasensus team (Bojan Štefek& Marko Jurić). Za urnebesno smiješne kostime bila je zadužena Tina Pavlović, a haljinu Jane Fabijanić dizajnirao je Ivica Skoko, make-up su radile Bianka Žugelj i Ivana Bilandžija Billy, plesnu koreografiju Vesna Vrandeš, a frizure Katica Topčić.

>>Baby Dooks i Mario Petreković predstavili zajednički singl 'Bakice'

>>Mario Petreković 'zajahao' Jacquesa Houdeka

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.