Put putujem

Antonija Blaće: Moj dečko Hrvoje sada mi je još bliži

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Antonija Blaće: Moj dečko Hrvoje sada mi je još bliži
27.11.2009.
u 16:05
Antonija kaže da će vjerojatno “natući” velik broj kilometara budući da nam je priznala da često putuje u rodni grad zbog dečka Hrvoja Brlečića koji igra vaterpolo u Krešimirovu gradu.
Pogledaj originalni članak

RTL-ova voditeljica Antonija Blaće, koja zbog showa "Hrvatska traži zvijezdu" svakodnevno posjećuje brojne gradove diljem Lijepe Naše, dobila je na raspolaganje novi pokroviteljski automobil škodu yeti.

U Autokući Bastić u Vodicama izašli su u susret mladoj voditeljici koja će tako sada brže putovati na posao, ali i dečku Hrvoju koji živi u njezinu rodnom gradu.

- Vozim već 11 godina i auto je moj drugi dom, tako da mi je izuzetno bitno da imam dobar auto. Moram priznati da volim življu vožnju, ali isto tako često iznenadim nervozne vozače u Zagrebu kad im nakon nekih situacija umjesto srednjeg pokažem kažiprst i tako im da dam do znanja da nema potrebe za nervozom - istaknula je Antonija dodajući da će vjerojatno “natući” velik broj kilometara nakon što nam je priznala da često putuje u rodni grad zbog dečka Hrvoja Brlečića koji igra vaterpolo u Krešimirovu gradu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.