pohvalila se

Antonija Blaće emotivnu objavu posvetila suprugu i raznježila obožavatelje

Foto: RTL
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
17.08.2019.
u 21:11
Ove godine su kupili i stan, a sada se pohvalila i s informacijom da su ona i Hrvoje u vezi već 10 godina.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Antonija Blaće trenutačno se odmara u društvu supruga Hrvoja Brlečića. Ove godine su kupili i stan, a sada se pohvalila i s informacijom da su ona i Hrvoje u vezi već 10 godina.

- Deset godina i još brojimo - napisala je Antonija uz fotku na kojoj pozira sa suprugom. Pratitelji su je nagradili s više od 5000 lajkova i brojnim pozitivnim komentarima.

Foto: Instagram

- Brak je onaj pozitivni mrak, a ne mrkli mrak. Volim taj osjećaj doma, utočišta, sigurnosti. Iako, naravno, imala sam taj osjećaj i prije, ali slađe je reći ‘suprug’ nego ‘dečko’. Puno slađe - izjavila je Antonija Blaće ranije.

Antonija nam je otkrila čime ju je suprug osvojio.

- Humorom i nevjerojatnom količinom strpljenja za mene, moj posao. I nitko me ne može oraspoložiti kao on kad sam u komi. Jednom rečenicom vrati me na noge. Sve pritiske uz njega puno lakše podnosim - rekla nam je voditeljica

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ČE
četverac
23:05 17.08.2019.

Hoće li tu biti što dječice ili smo na to zaboravili?

TH
than
01:29 18.08.2019.

Kada je to ona podijelila sa nama da ja podijelim nešto njoj. Nauči se za početak smijati. Smijeh ti je ... Užas za neku voditeljicu.