Maleni Dan

Anja Alavanja raznježila sve novom fotografijom s najmlađim sinom: Konačno smiješak

Foto: instagram
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
12.05.2021.
u 13:20
Voditeljica je prije mjesec dana rodila trećeg sina, a na najnovijoj fotografiji koju je objavila s malenim svi su primijetili kako Dan nalikuje na mamu.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Anja Alavanja sredinom travnja rodila je trećeg sina kojeg je dobila u vezi s četiri godine mlađim partnerom Vedranom Viljevcem i par je malenom dao ime Dan. Podijelila je na Instagramu fotografiju s najmlađim sinom koji se smješka i napisala: "Neki zabavni snovi... Raznježila je svoje pratitelje i prijatelje ovom objavom i svi su primijetili fizičku sličnost između mame i sina."

"Mini mama Anja. Sad je opet mali Alavanjac. Konačno smiješak od malog mrguda", napisali su joj prijatelji u komentarima. Iz braka sa Željkom Romcem voditeljica ima dva starija sina, osmogodišnjeg Jakova i petogodišnjeg Ivora koji mami rado pomažu oko bebe.

"Jako nam je lijepo s bebom, nevjerojatno je imati takvo malo biće, a Dan je baš sitan. Sretna sam jer ga uspijevam dojiti tako da je ili na prsima ili spava. S obzirom na to da je treće dijete, nije mi bio problem ući u film brige o novorođenčetu. Baš uživam!" rekla je Anja nedavno za Gloriju.  Najmlađeg sina rodila je nešto prije termina i nakon rođenja sina podijelila je objavu u kojoj je napisala kako je novi frajer je u gradu. "Stigao je malo ranije, baš u pravo vrijeme. Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu", napisala je tada.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.