nova ljubav

Angelina Jolie ljubi milijardera? Par navodno već planira i vjenčanje!

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Foto: JUSTIN TALLIS/Press Association/PIXSELL
Foto: Profimedia
Angelina Jolie
Foto: Profimedia
Angelina Jolie
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Profimedia
Angelina Jolie
13.03.2019.
u 19:19
Angelina Jolie je navodno u vezi s britanskim milijarderom za kojeg bi se uskoro trebala vjenčati.
Pogledaj originalni članak

Nema više mjesta za tugu! Posljednjih nekoliko dana strani mediji raspisali su se o novom muškarcu u životu Angeline Jolie, a ako je to točno, Angelina bi trebala uskoro ponovno stati pred oltar.

Naime, majka šestero djece navodno je u vezi s nepoznatim britanskim milijarderom za kojeg bi se uskoro trebala vjenčati u francuskoj, prenosi Life & Style magazine.

Humanitarka će prema navodima spomenutog magazina sudbonosno ‘da’ izreći u Chateau Miravalu. Upravo je to mjesto u kojem se udala za bivšeg supruga, 55-godišnjeg Brada Pitta. On je pak sve saznao preko kćerke Shiloh, a glumica se nije službeno referirala na navode o skorom vjenčanju.

Međutim, nakon što su vijesti o novom muškarcu odjeknule medijima, bliski izvor glumici odlučio je opovrgnuti glasine rekavši da ‘ona trenutno ne izlazi s nikim ozbiljno i to joj je u redu. Prošla je usamljenu fazu nakon što se razvela od Brada, ali je preživjela zahvaljujući ljubavi svoje djece’, navodi izvor za Hollywood Life i dodaje kako 'nije spremna za ozbiljnu vezu sve dok ne riješi odnose s Bradom. Do tada, ostaje usredotočena na djecu i posao. Ne izlazi s nikakvim milijarderom i definitivno neće biti vjenčanja u Francuskoj', naglasio je on.

Podsjećamo, Angelina je nedavno progovorila o razlozima prekida dugogodišnje veze s Bradom Pittom i navela da su ih razlike u odgoju djece i Bradova ovisnost o alkoholu najviše natjerala na rastavu. Trenutno se bore za skrbništvo nad šestero zajedničke djece.

Pogledajte tko su kandidati 10. sezone showa 'Ljubav je na selu'.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

MI
midea
19:33 13.03.2019.

ja mislio da je ulovila varioca iz škvera !

SE
serđo12
19:30 13.03.2019.

Milijarderi su svi preslatki ženama!

YU
YuBastards
23:00 13.03.2019.

Angie..razlicita od drugih..sve dok nije stvar u novcu..onda je jednaka kao i sve druge.