NA VRHU

Angelina Jolie i Sarah Jessica Parker najbogatije su glumice

Foto: Pixsell
sarah
Foto: pixsell, arhivska fotografija
angelina jolie
Foto: pixsell
jennifer aniston
Foto: pixsell
reese witherspoon
Foto: pixsell
julia roberts
Foto: Summit Entertainment
Bella Swan
06.07.2011.
u 16:38
Uspješne hollywoodske glumice našle su se na samom vrhu Forbesove liste najbogatijih hollywoodskih glumica.
Pogledaj originalni članak

Četrdesetšestogodišnja zvijezda serije "Seks i grad" Sarah Jessica Parker zablistala je na vrhu Forbesove liste najbogatijih glumica Hollywooda. Iako je posljednji film u kojem je Parker glumila, "Seks i grad 2" proglašen totalnim fijaskom te osvojio nekoliko Zlatnih malina, glumica na njemu još uvijek zarađuje. Također, iako je posljednja epizoda istoimene serije snimljena prije sedam godina, popularnost četiri uspješne Newyorčanke ne prestaje rasti.

Prvo mjesto na listi s Parker dijeli jedna od najljepših glumica svijeta, Angelina Jolie. Njezine posljednje uloge u filmovima "Salt" i "Turist" u godinu su joj dana donijele zaradu od 30 milijuna dolara. Isto toliko zaradila je i Parker, iako se u godinu dana nije pojavila u ni jednom filmu.

Iza Jolie i Parker treće mjesto na listi dijele zvijezda "Prijatelja" Jennifer Aniston i oskarovka Reese Witherspoon, s godišnjom zaradom od 28 milijuna dolara, a iza njih slijede ponovno aktivna Julia Roberts i zvijezda "Sumrak sage" Kristen Stewart s godišnjom zaradom od 20 milijuna dolara.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.