NOVI DUET

Anezi i naš proslavljeni košarkaš održali prvi zajednički nastup

Foto: Privatni album
Anezi i Gordan Giriček
Foto: Privatni album
Anezi i Gordan Giriček
Foto: Privatni album
Anezi i Gordan Giriček
03.06.2019.
u 13:18
Gira je prije nastupa rekao da ima tremu, ali pozitivnu, jer ipak je to njegov prvi službeni nastup u životu. Na kraju je rekao da ga je trema pustila na pozornici zbog toga što sam mu ja ulila samopouzdanje svojim stavom i pjevanjem, kazala nam je Anezi
Pogledaj originalni članak

Samo 10 dana nakon što je najavila zajedničke nastupe, pjevačica Alena Nezirević Anezi već je i imala prvi koncert s bivšim reprezentativcem Hrvatske u košarci Gordanom Giričekom. 

– Gira i ja tek smo bili krenuli vježbati za nastupe na ulici, što je oduvijek bila neostvarena želja za iskusiti i meni i njemu, a već smo dobili poziv za nastup! Bila nam je čast nastupati na 15. rođendanu Centra za edukaciju i savjetovanje Sunce, koji već osmu godinu provodi projekt "Moje pravo na igru i sport" koji je sportsko-rekreativni i razvojno-kreativni program za djecu s poteškoćama u razvoju. Pozvala nas je organizatorica, bivša rukometašica Maida Arslanagić, koja je na mom Instagramu vidjela da se oformio taj naš 'ulični sastav' – kazala nam je Anezi, koja je njihov nastup i podijelila na svojem profilu na Facebooku i Instagramu. 

– Gira je prije nastupa rekao da ima tremu, ali pozitivnu, jer ipak je to njegov prvi službeni nastup u životu. Na kraju je rekao da ga je trema pustila na pozornici zbog toga što sam mu ja ulila samopouzdanje svojim stavom i pjevanjem. Vjerojatno jer ja od svoje 17. godine nastupam ljeti gotovo svaki dan pa je meni to bio tisućiti put da stajem pred publiku, a veliki tremaš ionako nisam nikad bila. Tko zna, budući da je lijepo prošao taj naš neočekivani prvi put na pozornici, možda se na kraju ozbiljno bacimo na zajedničke nastupe ili snimimo neke obrade ili duet. Shvatila sam da Gira ima sluha i dobar glas, pa se nikada ne zna – kaže Anezi. 

Pjevačica koju znamo i po sudjelovanju u reality showovima "Gospodin Savršeni" i "Big Brother" upravo završava kantautorski singl "Volim te", koji su aranžirali Nikša Bratoš i Domagoj Perišić, paralelno i treći ljetni singl u suradnji s Borisom Đurđevićem, a  u planu je i acoustic verzija njene pjesme "Srce nema raspored", koju snima u aranžmanu riječkog producenta Emira Grozdanića.  

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.