VEDRA MAJKA

Anđa Marić: Sina Gašpera nagovaram da se viđa s ocem

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Anđa Marić: Sina Gašpera nagovaram da se viđa s ocem
24.05.2014.
u 18:30
- Potičem ga da bude s ocem. To je njihova veza iz koje sam ja davno istupila – kaže Anđa, koja se protiv upale moždanih ovojnica, od čega boluje dvije godine, bori i drevnom, kineskom medicinom. – Završilo je užasno razdoblje u mome životu. Sad se veselim svakom vikendu provedenom u svom krevetu – ističe umjetnica.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić jučer je svoju prvu knjigu za djecu “Afra” promovirala u Osijeku. Zbog Anđinih poslovnih obveza, sin Gašper otišao je k ocu Primožu Dolničaru u Ljubljanu.

– Gašpera sam jedva nagovorila da ode k tati. Potičem ga da bude s ocem. To je njihova veza iz koje sam ja davno istupila – kaže Anđa, koja se protiv upale moždanih ovojnica, od čega boluje dvije godine, bori i drevnom, kineskom medicinom. – Završilo je užasno razdoblje u mome životu. Sad se veselim svakom vikendu provedenom u svom krevetu – ističe umjetnica. 

>> Anđa Marić: Protiv teške bolesti borim se zdravom prehranom

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

US
USA
19:43 24.05.2014.

Naporna si vise sa uvijek jednim te istim izjavama. Radi nesto korisno.

YB
ybro
19:20 24.05.2014.

Who cares...