Jednako lijepa

Ana Sasso objavila fotografije iz mlađih dana na kojima se ističe jedan detalj

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
07.05.2017.
u 13:14
Bivša miss na Facebooku je objavila fotografiju snimljenu prije dvadesetak godina i svi su joj poručili da je vrijeme za nju stalo...
Pogledaj originalni članak

Bivšu Miss Jugoslavije Anu Sasso svi pamte po senzualnoj reklami za Pipi zbog kojeg je i dobila nadimak Pipi djevojka i status seks simbola. 
Od mode i modnih pista 53-godišnja ljepotica iz Splita odavno je pobjegla ali i dalje je ostala vjerna vježbanju i trčanju što se vidi na njenoj fit liniji. 

Početkom 80-ih počela je njena modna karijera, a Ana se na Facebooku objavom nekoliko fotografija prisjetila kako je izgledala prije dvadesetak godina. Prijatelji su joj u komentarima poručili da je ostala ista, jednako lijepa i prirodna kao u mlađim danima.

Na tim fotografijama iz prošlosti samo je jedna sitnica drukčija u odnosu na Anu danas a to je njena kovrčava kosa koju sada ravna. 

Jedna od prijateljica na Facebooku ispod fotografije joj je napisala: Kako ti lipo stoji ricasta kosa. 

 

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PA
pan-am
13:54 07.05.2017.

Oronula baba koja si misli da je zgodna ,ništa više . A komada po gradu koliko hoćeš ,bilo me sve strah otvorit stranicu da mi ne prisjedne nedjeljnji ručak .Baba okani se fotkanja odi čuvat unuke .

AU
austrougarskigeneral
18:14 07.05.2017.

legendarna

RO
roundtrain
09:07 08.05.2017.

Izgleda mi kao dobro držeća šezdesetogodišnjakinja! Obratite pažnju na prvoj fotki na njezine laktove, izgledaju staro, naborano -grozno. Stara oronula žena, odavna su je pregazile godine!

Još iz rubrike Showbiz