prijevara?

Alen Nižetić prebolestan za HTV, no ne i za nastup u Njemačkoj

Foto: HTV
Alen Nižetić prebolestan za HTV, no ne i za nastup u Njemačkoj
30.01.2012.
u 19:00
– Alen Nižetić nije mogao pjevati cijelu večer, kako je bilo predviđeno, jer ga je boljelo grlo. Zato je oko 22 sata samo pozdravio goste i otpjevao “Dalmacijo”. No publika je ipak bila oduševljena – rekao je Željko Grljušić.
Pogledaj originalni članak

Tko god je gledao show “Zvijezde pjevaju” u subotu navečer, nije mogao suspregnuti osjećaj sažaljenja nad voditeljicom Tamarom Loos, koja je u zadnji čas dobila zamjenu za partnera Alena Nižetića zbog njegova lošeg zdravstvenog stanja.

Oduševio publiku

Iako je njegov “zamjenik” pjevač pratećih vokala Vladimir Pavelić Bubi bio vrlo šarmantan i pošteno odradio posao, nije se moglo oteti dojmu da je Tamara ostala zakinuta, a pogotovo kad smo doznali da je Nižetić iste večeri nastupio u Njemačkoj.

– Alen Nižetić nije mogao pjevati cijelu večer, kako je bilo predviđeno, jer ga je boljelo grlo. Zato je oko 22 sata samo pozdravio goste i otpjevao “Dalmacijo”. No publika je ipak bila oduševljena – rekao je Željko Grljušić, predsjednik udruge Dica Dalmacije i organizator Dalmatinskih večeri u Esslingenu u Njemačkoj.

Urednik Kontakt-programa HTV-a Mario Sedmak rekao nam je da im je Nižetić u posljednji trenutak otkazao nastup jer se razbolio. A to nam je potvrdio i Branko Paić, direktor diskografske kuće Scardona s kojom Nižetić surađuje.

– Alen je bolestan. Ima virozu, a povišena ga je temperatura iscrpila – objasnio je prekjučer Branko Paić.

No, Vinko Coce, koji je bio zvijezda Dalmatinskih večeri u Esslingenu, potvrdio nam je da je Nižetić pjevao s njim.

– Bilo je prekrasno pjevati pred 1200 ljudi. Pogotovo zato što novac od koncerta ide bolesnoj djeci. Osim mene, publiku su raspjevali Nižetić i klapa Split. Feštali smo do dva sata poslije ponoći – otkrio nam je Coce. Nižetić se cijeli vikend nikomu ne javlja na telefon kao ni njegova partnerica Tamara. Organizator koncerta Grljušić nije nam želio otkriti koliko su Alenu platili za nastup na Dalmatinskim večerima.

Bez provjere na HTV-u

Iako je Nižetić još u listopadu najavljen kao gost koncerta u Esslingenu, prema svemu sudeći, nije bio iskren prema javnoj televiziji, gledateljima i partnerici T. Loos. HTV s njim ipak neće raskinuti suradnju.

– Imamo samo informaciju da je Nižetić bolestan i nećemo je provjeravati. Pjevat će u sljedećoj emisiji, a za prošlu, u kojoj nije sudjelovao, neće dobiti honorar – objasnila je glasnogovornica HTV-a Dorotea Lazanin Jelenc. Navodno su honorari za nastup u HTV-ovu showu otprilike sedam tisuća kuna.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

AI
airwarrior
21:06 30.01.2012.

Bubi ionako bolje pjeva

TO
tomaivan
22:02 30.01.2012.

ljudi rade po 2ili 3 mjeseca za 7 tisuča kuna !!!!!

KA
Karoje
19:47 30.01.2012.

Ma nema problema,čovjek nek se malo odmori.