u samo 6 mjeseci

Alen iz ŽNV pokazao nevjerojatnu transformaciju i otkrio čime se želi baviti

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
18.12.2019.
u 08:33
Kandidat Alen Španiček jedan je od onih koji se borio s mnogim kritikama svoje okoline na račun svojeg izgleda. Priznaje da je uvrede zbog viška kilograma dobivao od školskih kolega, ali i od svojeg oca koji se bori s alkoholizmom.
Pogledaj originalni članak

Bivši kandidat  Život na vagi, Alen Španiček na Instagramu je objavio fotografije snimljene prije i poslije showa, te pokazao kako se nevjerojatno promijenio u samo šest mjeseci.

"Zadnjih 6 mjeseci je bio jedan od najljepših perioda mog života i uopće mi nije žao svih odricanja i svega što sam prošao. Sada si mogu postaviti novi cilj, ovoga puta meni najznačajniji, ono o čemu sam dugo sanjao - da postanem natjecatelj u prirodnom bodybuildingu", napisao je Španiček ispod fotografije.

 

Kandidat Alen Španiček jedan je od onih koji se borio s mnogim kritikama svoje okoline na račun svojeg izgleda. Priznaje da je uvrede zbog viška kilograma dobivao od školskih kolega, ali i od svojeg oca koji se bori s alkoholizmom. Naime, on se nije mogao pomiriti s tim da mu je sin pretio te ga je pod utjecajem alkohola vrijeđao zbog izgleda. – Otac je oduvijek bio strog i neugodan, a pod utjecajem alkohola vrijeđao me i omalovažavao – prisjeća se 25-godišnji zidar koji kaže da tri godine nije stao na vagu.

Alenova situacija dodatno je otežana jer mu se i majka bori s alkoholizmom, a osim toga boluje od karcinoma jajnika i mora odlaziti na dijalize nakon što joj je zatajio jedan bubreg. – Živio sam s majkom i uvijek je bila tu, ali kako ima psihičkih problema i problema s alkoholom, a uz to je i jako bolesna, život s njom jako je otežan – povjerio nam se Španiček koji dalje opisuje odnos sa školskim kolegama kojima je bio predmet ismijavanja.

– Izrugivanje i komentiranje kad je riječ o mojem izgledu nikad nije bilo ugodno – prisjeća se Alen kojem je najveća podrška bila baka koja se izliječila od alkoholizma i ne pije već 15 godina. – Moja baka uvijek je bila uz mene, i tijekom školskih dana i poslije njezini savjeti i podrška urezani su mi u pamćenje i uvijek ću se njima voditi – tvrdi mladić koji se u „Život na vagi“ prijavio jer je bio depresivan i nezadovoljan samim sobom. – Kad god bih bio pod stresom, osjetio bilo kakvu tugu ili pao u depresiju, utješila bi me hrana, i to poprilične količine – priznaje nam on i usput kaže da zbog tjelesne težine nikada nije imao djevojku, što mu je svakako jedan od motiva zbog kojih želi promijeniti svoj izgled.

Misli da bi ga i drugi bolje prihvaćali da smršavi jer iako se, kako kaže, trudi prema ljudima biti što pozitivniji, okolina ne primjećuje koliko je tužan i da se osjeća neprihvaćeno. Hrabra odluka da u svoj život unese promjene dovela ga je do sudjelovanja u showu, a kaže da se u budućnosti vidi u ulozi obiteljskog čovjeka s djecom i znatno manjim brojem kilograma. Otkrio nam je i kako zamišlja svoju buduću gospođu Španiček. – Zamišljam je kao bistru osobu punu razumijevanja i s konjskim živcima, po mogućnosti da bude kvalitetan materijal za majku – rekao je.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.