THE VOICE

Albina se nakon finala o svemu oglasila na Instagramu

Foto: Instagram
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Dario Njavro/HRT
Foto: Instagram
Foto: Instagram
24.02.2020.
u 22:04
Nakon što su joj se slegli dojmovi iz finala, Albina je na društvenim mrežama napisala kako se osjeća.
Pogledaj originalni članak

Finale treće sezone glazbenog showa The Voice već je iza nas, a pobjedu je odnio Vinko Ćemeraš iz tima Davora Gobca, a u finalu je pjevao audicijsku pjesmu "Pyro". 

Jedna od ostalih finalista bila je i Albina Grčić, pod mentorstvom Massima, pjevala je pjesmu "Korake ti znam" od Maye Sar i iako nije izborila pobjedu, nije krila oduševljenjem već postignutim.

Nakon što su joj se slegli dojmovi iz finala, Albina je na društvenim mrežama napisala kako se osjeća. 

- Ovo moje putovanje za mene trajalo i duže nego sam zamišljala. Osjećaj dan nakon? Presretna, prezahvalna i ponosna - započela je zahvalna Albina. Dodala je da je za nju sve ispalo baš onako kako je trebalo biti, a zahvalila se svim ljudima koji su je podržavali, ali i ljudima iz produkcije, s HRT-a, svim mentorima, 'coachevima', ostalim natjecateljima i kostimografkinjama. 

Foto: Dario Njavro/HRT

- Puno sam toga naučila od svakog od njih, prije svega o životu ali naravno i o samoj glazbi. Čestitam našem Vinku koji je titulu apsolutno zaslužio, ali ne samo zato što je uvijek besprijekorno dobar u svakoj izvedbi već zato što je prije svega veliki čovjek, skromna i duhovita osoba, rijetki su takvi - rekla je Albina i poručila: - Volim vas ljudi, ovo je nadam se početak jednog predivnog razdoblja za sve nas mlade glazbenike.

Albina je u finalu osvojila treće mjesto s 19,51 posto glasova. 

- Bio je ovo trnovit put za mene i zahvalna sam i Vanni i Massimu, obitelji, dečku i prijateljima - rekla je Albina u emisiji, a mentor Massimo joj je poručio kako se Albina mora nastaviti baviti ovim poslom i kako se u životu nije bolje zabavio i bolje družio nego na ovom njezinom  putovanju u The Voiceu.


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.