premijera spota

Alan Hržica ima novi singl - 'Odlazim ti noćas'

Foto: Youtube (screenshot)
alan
24.10.2014.
u 19:00
Treći je to singl zagrebačkog pjevača nakon šest godina pauze
Pogledaj originalni članak

Alan Hržica donosi nam pjesmu 'Odlazim ti noćas'. Treći je to singl zagrebačkog pjevača nakon šest godina pauze.

- Pjesma Odlazim ti noćas snimljena je davno i jedna od mojih prvih uradaka, ali sad smo je oživili u potpuno novom aranžmanu. Jako sam sretan zbog ove pjesme jer mislim da je ovo nešto što zvukom konkurira najboljim svjetskim aranžmanima i produkcijama. Ima zavodljivi plesni ritam i na njoj sam surađivao s vodećim muzičarima u Hrvatskoj, koje je predvodio aranžer pjesme Ante Gelo, koji je uspio preslikati moje želje u djelo, dodao svoje čarolije i mislim da smo opet sami sebi digli ljestvicu u stvaranju novih pjesama - kaže Alan koji je i sam napisao pjesmu.

Već s prvim povratničkim singlom 'Žena posebna' Alan je najavio da se okreće novom pop zvuku. Uslijedila je i pjesma 'Ne da ti tuga' s kojom je nastupio na CMC festivalu, a za novi singl je snimio i spot s redateljem Filipom Filkovićem Philatzom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.