prijevara knjigovođe

Al Pacino duguje državi 188 tisuća dolara poreza

Foto: pixsell
Al Pacino duguje državi 188 tisuća dolara poreza
07.03.2011.
u 10:25
- Al nikad nije imao namjeru prevariti državu. Za sve krivi svog nekadašnjeg suradnika Kennetha Starra, izjavio je glumčev glasnogovornik
Pogledaj originalni članak

Slavni holivudski glumac Al Pacino, koji zarađuje milijune, državi duguje 188 tisuća dolara poreza. No 71-godišnji Pacino nikad nije imao namjeru prevariti državu nego je to učinio njegov donedavni financijski savjetnik Kenneth Star koji je osuđen zbog novčanih malverzacija i prijevara slavnih i imućnih osoba u Hollywoodu.

- Al nikad nije imao namjeru prevariti državu. Za sve krivi svog nekadašnjeg suradnika Kennetha Starra koji ga je preveslao. Al će uskoro riješiti sve svoje dugove poreznoj službi, izjavio je glumčev glasnogovornik.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.