Ponosna i sretna

Adele na svoju web-stranicu stavila izvedbu Martine Vrbos

Foto: Pixsell
Adele na svoju web-stranicu stavila izvedbu Martine Vrbos
26.06.2012.
u 10:51
Obožavateljima britanske zvijezde svidjelo se što je Martina u svojoj izvedbi nije oponašala, već je pjesmi dala svoju notu
Pogledaj originalni članak

– Svi samo pričaju o mojim kilogramima pa mi je drago da netko vani prepoznaje moj talent – našalila se 28-godišnja Martina Vrbos kada je vidjela svoju interpretaciju Adeline pjesme na njezinoj službenoj stranici.

Gostujući u srpskom showu “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, riječka pjevačica izvela je obradu Adeline gospel-pjesme “One and Only”.

Već nekoliko dana poslije Martinina verzija osvanula je na službenoj stranici britanske glazbenice.

Iako su neki obožavatelji Adele komentirali kako naša Martina nije u rangu slavne britanske zvijezde, mnogi su je pohvalili. U njezinoj interpretaciji svidjelo im se to što nije pokušala imitirati Adelin glas, već je pjesmi dala vlastitu notu.

Inače, Martinu su na stranici predstavili kao hrvatsku superzvijezdu.

– Uz toliko spotova na YouTubeu, oni su stavili moj. Jako sam ponosna, super je kada se dogodi nešto tako lijepo. Ovo je i dobar način za promociju diljem Europe – rekla nam je uzbuđena Riječanka.

I njezini kolege iz Hrvatske sretni su zbog uspjeha te su joj se javili i uputili joj brojne čestitke.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar alien79
alien79
11:09 26.06.2012.

A morža bogati.....

AR
ana.rimbaud
09:25 27.06.2012.

Nije stavljeno na stranicu, već na forum i to je mogao učiniti bilo tko. Post ima samo 6 komentara, inače. I Martina Vrbos je još uvijek daleko od superstara.