Kolumna

Panika oko korone bila je velika lekcija za čitavo društvo. Što smo naučili?

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Panika oko korone bila je velika lekcija za čitavo društvo. Što smo naučili?
12.06.2021.
u 10:39
Politika se u susretu s nepoznatim sakrila iza struke, pa smo dobili čitavu armiju pseudointelektualnih “starletana”, koji su političkim odlukama pribavljali autoritet “znanosti”

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
Ključne riječi


Komentari 7

EL
EldersWisdom
12:19 12.06.2021.

Ja sam naucio da nema smisla otvarati clanke na VL portalu jer iako Ristic obicno pametno pise, novce vam ne dam. Da je 90% clanaka kvalitetno, mozda bi i platio... ali 90% je smece i to jos iz Srbije ili o Srbiji.

ST
stefj
14:23 12.06.2021.

O, vidjeli smo svašta. Od toga kakvi su koji znanstvenici, pa traže isključenje neistomišljenika, vidjeli smo medijski linč Švedske, vidjeli smo da politika funkcionira na načelu tko se više dere taj i dobije... Vidjeli smo i što znači mainstream, te kako se teško boriti protiv njega, makar to bio kriv pogled, vidjeli smo i sve mane političke korektnosti, koja sada izgleda kao ideologija koja se na silu nameće... A ono bitno jest da smo vidjeli svu nesposobnost eurokracije, pa samim time i EU-a, vidjeli smo i koliko je to odvojena kasta koja živi od različitih lobista, koja služi isključivo da štiti sebe i one iznad sebe... A ono najbitnije što smo vidjeli jesu milijarde koje se vrte u industriji lijekova i kako je lakše prodati EU-u nešto što će se plaćati 20 milijardi godišnje umjesto 2 milijarde. Saznali smo i koliko je ta odluka bila jeftina, koštala je samo 4 mil. € što su do sada našli...

Avatar DeletedUser
DeletedUser
11:36 12.06.2021.

Također, i da medijima nije za vjerovati.

Još iz rubrike Premium