u sraz s dobrim imunitetom

Korona nepovratno mijenja svijet hrane: Peče se više kruha i kolača, a jede manje fast fooda

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Korona nepovratno mijenja svijet hrane: Peče se više kruha i kolača, a jede manje fast fooda
09.07.2021.
u 15:20
Pandemijski fokus na tome što se jede i kako se hrana priprema posljedica je i činjenice da je u sraz s koronavirusom najbolje ući s dobrim imunitetom

Prvi lockdown mladoj je zagrebačkoj menadžerici “zaključao” posao, ali i životni stil. S obzirom na to da je zaposlena u jednoj velikoj turističkoj agenciji, zbog korone je praktički preko noći ostala i bez posla i bez putovanja, koja obožava. Turizam je među prvima stao, za putovanja nitko nije pitao i nije bilo potrebe ni za dolaskom u ured, a kamoli mogućnosti da se nekamo otputuje. Za ženu koja je proputovala svijet i koja bi rijetko spojila mjesec bez nekog zanimljivog putovanja u zemlji ili u inozemstvu “novo normalno” bilo je potpuno nenormalno.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadržaj s potpisom.

Ključne riječi


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.