IZGUBIO U PRVOM KOLU

Borna Ćorić se oprašta od Rija iako je pružio dobar otpor Simonu

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Borna Ćorić, Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
Borna Ćorić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Borna Ćorić i Marin Čilić
06.08.2016.
u 23:38
Hrvatska je tako od pojedinačnih predstavnika ostala na Marinu Čiliću i Ani Konjuh, dok će večeras Marin Draganja i Čilić igrati protiv Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića u paru.
Pogledaj originalni članak

Borna Ćorić nije uspio proći prvo kolo na olimpijskom teniskom turniru u Rio de Janieru. Bolji od našeg mladog tenisača bio je 31. igrač svijeta, Francuz Gilles Simon sa 6:4 i 7:6.

Ćorić je pružio odličan otpor, no morao je stisnuti ruku Francuzu koji je slavio nakon dva sata i 11 minuta. U prvom smo setu vidjeli puno obrata, no Simon je kod 5:4 uzeo servis našem tenisaču i poveo 1:0.

U drugom su oba tenisača držala svoj servis. Kod 6:5 Simon nije iskoristio tri meč lopte pa se otišlo u tie-break. Ćorić u 13. igri nije puno pokazao i Simon je slavio sa 7:1.

Hrvatska je tako od pojedinačnih predstavnika ostala na Marinu Čiliću i Ani Konjuh, dok će večeras Marin Draganja i Čilić igrati protiv Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića u paru.

>> Čilić samouvjereno prošao prvu prepreku na olimpijskom turniru!

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne priča. Na pitanje je li ikad zapucao na brata kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je skupa sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
00:57 07.08.2016.

Borna, Simon ti je nametnuo svoj stil igre dugih, iscrpljujucih poena, a zna se da tu on izlazi kao pobjednik. Borna, slijedeci put ne dozvoli to: razbij mu igru, skrati poene kao sto to radi Nick Kyrgios.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:50 07.08.2016.

Kako mu novinari jos uvijek tepaju, "nas teenager", iako ima preko 20 godina, jednostavno je stao u razvoju. Nema niti jedan udarac, koji bi mu donio prednost. A kad je tako, onda igras maratonske rally-je sa Simonom. U prvom setu Borna je izgubio tri svoja servisa. Kako onda takom igrom dobiti set odnosno match?

Avatar CrazyMustang
CrazyMustang
10:05 07.08.2016.

point of view, nema preko 20, nema još ni 20 navršenih u 11 mjesecu će napuniti 20, ali je ovu sezonu odigrao za zaborav, redovito ispada u 1 ili 2 kolu. istina mastersa i 500 turnira pošto 250ice pratkički ni ne igra, ali to nije nikakvo opravdanje, Zverev i Kyrgios njegovi vršnjaci igraju puno bolje i imaju ove sezone puno zapaženije rezultate, on ako se ne posveti tenisu karijera će mu biti lošija od čilićeve, a puno se pričalo o njegovom strašnom talentu i šta sve ne, a što si rekao praktički nema niti jedan jak udarac, nema servis nema forehand a ni backhand koji mu hvale kao najjači udarac ja ne vidim da ga poteže često i kada treba, tako da dečko je limitiran do bola, a priča se o nekom strašnom talentu, neka se ne pokrene i ne nauči igrat agresivnije i raznovrsnije u pogledu kvalitete udaraca, ostat će tu negdje oko 20-30 atp mjesta, upitno je dal će s ovakvim progresom koji ostvaruje i u top 10. a o broju jedan o kojem neki fantaziraju, i on sam da ne pričam. svaki mulac želi biti broj jedan, samo je realnost ipak drugačija, s ovakvim tenisom kakav on igra broj jedan sigurno neće biti. ni dana u karijer, a kamoli ko novak i federer mjesecima i godinama.