Splitka banka vas vodi

Zapjevajte uz omiljene sudionike Splitskog festivala

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
13.10.2011., Zagreb- u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog odrzan je koncert- Hrvatske dive- na kojem su nastupile Gabi Novak, Radojka Sverko i Tereza Kesovija Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Promo foto
Tereza Kesovija
Foto: Dinko Bažulić
Neno Belan
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Radojka Šverko
Foto: 'Davor Visnjic/PIXSELL'
'08.09.2013., Zagreb - Trece veceri posjetitelje Bundekfesta koncertom odusevili Marijan Ban i Diktatori. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
17.02.2016.
u 08:44
Po prvi puta u Zagrebu osjetite dašak ugođaja Splitskog festivala
Pogledaj originalni članak

U Koncertnoj dvorani Lisinski 2. ožujka zamirisat će more i prizvati u sjećanja divne uspomene svima koji su odrastali uz hitove s ovog festivala.

Povodom 56. godišnjice Splitskog festivala svoje sudjelovanje su potvrdili najomiljeniji sudionici: Tereza Kesovija, Radojka Šverko, Meri Cetinić, Zorica Kondža, Tedi Spalato, Marijan Ban, Neno Belan, Hari Rončević, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Ana Opačak, Đorđi Peruzović i Ivo Amulić.

Organizator Tomislav Mrduljaš, proslavljeni skladatelj i direktor Splitskog festivala, jamči nezaboravnu večer o kojoj će se dugo pričati.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Lisinskog ili na lisinski.hr

 

Splitska banka vas je odlučila nagraditi s 5x2 ulaznice. 

Dobitnici ulaznica: Nada Petak, Goran Zrnčić, Margareta Gluhak, Martin Salopek i Goran Kekić

Ulaznice se preuzimaju na dan koncerta, pola sata prije početka, na info pultu u predvorju Koncertne dvorane Lisinski!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr