Svečana 50. izvedba predstave

Vodimo vas na svečanu izvedbu Ritine škole

Foto: Promo foto National Geographic
Ritina škola
Foto: Promo foto National Geographic
Ritina škola
Foto: Promo foto National Geographic
Ritina škola
Foto: Promo foto National Geographic
Ritina škola
17.03.2015.
u 10:54
Marko Torjanac kao profesor i Nataša Janjić kao Rita uvjerljivi su (i zabavni) u svojim ulogama životnog gubitnika i djevojke koja se još uvijek nada da je neki drugi – bolji – život mogućnost koja čeka na putu znanja
Pogledaj originalni članak

Predstava 'Ritina škola' Kazališta Planet Art u kojoj glavne uloge igraju Nataša Janjić i Marko Torjanac (koji je i redatelj predstave) već od svoje premijere izaziva oduševljenje publike, a aplauz se prolama kazalištem nakon gotovo svake scene. U samo nešto više od pola godine 'Rita' je izvedena više od pedeset puta, a gdje god se izvodi glumci na poklon izlaze i po deset puta čime završnica ove predstave više sliči rock koncertu nego kazališnoj predstavi.

Riječ je o jednoj od najizvođenijih i najduhovitijij komedija u svijetu u kojoj se radi o inteligentnoj i britkoj frizerki (Nataša Janjić) koja upisuje tečaj književnosti. 'Luckasta' Rita svojim originalnim komentarima o poznatim književnim djelima zainteresira rezigniranog profesora Pravdana (Marko Torjanac) i učini taj tečaj potpuno drugačijim za njih oboje, a na zadovoljstvo publike koja glumce ispraća povicima 'Bravo'.

Svečana 50. izvedba predstave održat će se 19. ožujka u 20 sati u Lisinskom.

Osvojite ulaznice!                     

Odgovorite na pitanje „Kako zamišljam Ritu“ i ispunite obrazac koji se nalazi ispod. Dva najkreativnijia odgovora osvojit će 2 ulaznice za predstavu. Natječaj traje do 18. ožujka.

Fill out my online form.
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr